Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

BB building je pražská společnost zabývající se systémovým řešením a technicky vysoce výkonnými produkty, ze kterých těží architekti, projektanti a investoři. Vyvíjíme a nabízíme úsporná řešení, která jsou zaměřená na potřeby a požadavky trhu. Naše výrobky bez přestání inovujeme a dále vyvíjíme. Pro naše partnery zajišťujeme poradenství a odborný ...

Provádíme izolace plochých střech, balkonů, teras, garáží apod., zahradní jezírka, folie proti zatékání, nátěry střech, výškové práce.

Provádíme vodotěsné izolace střech, teras, balkónů, jezírek, bazénů, spodních staveb proti tlakové vodě a radonu z podloží.

Hydroizolace. Krémová injektáž proti kapilárně vzlínající vlhkosti, vlhkého zdiva, proti průsakům tlakové vody do objektu.

Stavební činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - nátěry střešních krytin - tepelné izolace střech - rekonstrukce střech.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů - výstavba rodinných domů - inženýrské sítě - zednické práce - izolační práce.

Zednictví, práce: - rekonstrukce budov - novostavby - zděné ploty - zateplení fasád - terénní úpravy.

Činnost: - zateplování fasád a střech - rekonstrukce vstupů, lodžií a balkonů.

Stavební společnost: - zateplování budov - rekonstrukce domů, bytů - sanace plochých střech - fasády - malířské, natěračské práce.

Ryze česká společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. se zabývá výstavbou administrativních budov a občanských staveb (jídelny, školky, školy). Dále revitalizací a rekonstrukcemi zděných a panelových bytových domů. Sídlíme v Praze a Českých Budějovicích, působíme tedy ve Středočeském a Jihočeském kraji a především v Praze. V našich službách naleznete ...

Stavitelství Mergl s.r.o. provádí rekonstrukce domů, budov a objektů, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce koupelen a bytových jader. Realizujeme také půdní vestavby, generální opravy fasád starších objektů a zateplování panelových domů. V rámci stavebních prací zajišťujeme kompletní servis jako je vyřízení stavebního povolení nebo kolaudačního ...

Společnost Dakl, s.r.o. pro Vás zajistí kompletní stavební práce. Provádíme opravy a rekonstrukce fasád a štukových prvků, práce za pomocí mobilního lešení nebo horolezecké techniky, rekonstrukce interiérů i exteriérů, opravy střech a komínů ale i pozlacování sádrových ozdob. Specializujeme se na historické činžovní domy. Sídlo naší firmy ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - dřevostavby - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - hydroizolace, zateplení plochých střech - dřevěné fasády.

Stavební firma: - rodinné domy - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader, koupelen - stavba krbů - fasády - stavba plotů.

Činnost - výškové práce - zateplení a čištění fasád.

Stavební činnost - bytová výstavba, domy na klíč - zateplování staveb - hrubá stavba.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - strojní omítky - zateplování fasád - sanace vlhkého zdiva - ploty.

Práce: - rekonstrukce plochých, šikmých střech - zateplení střech - izolace spodních staveb.

Izolační práce: - tepelné izolace - zateplení budov - zvukové izolace - akusticke úpravy interiérů.

Stavební práce: - vnitřní omítky - zateplení budov.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplení - půdní vestavby

Práce: - hydroizolace - izolace inženýrských, pozemních staveb.

Realizace, rekonstrukce, opravy - ploché, šikmé střechy - zemní izolace.