Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

H-mont Nabízí práce: -zateplování fasád -nátěry fasád -malby interiéru -využití vysokotlakového nástřiku "AIRLESS" (výrobní haly, garáže) -sanační systémy -proti plísňové systémy -drobné stavební úpravy -sádrokartonářské práce, obkladačské práce.

Dodávka a montáž: -výroba krovů včetně montáže -výroba pohledových krovů včetně nátěrů -klempířské práce -pokrývačské práce -kompletní dodávky staveb -zateplování staveb -rekonstrukce staveb -půdní vestavby.

Zateplování fasád. Pokládka - dlažby. Rekonstrukce byty a domy.

Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Práce: -zateplení domů a fasády -rodinné domy na klíč -přestavby bytových jader -rekonstrukce budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemní a výkopové práce

Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Stavební a obchodní společnost. Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty - zateplování objektů - rekonstrukce budov.

Miroslav Stupka se specializuje na výstavbu a rekonstrukce domů, chatek, garáží. Poradí si i se zateplením, obkladačskými pracemi a pokládáním venkovní dlažby.

Sádrokartonové konstrukce. Zaměřujeme se na montáž sádrokartonů, minerálních, akustických podhledů, příček, zateplení fasád, tepelné, protihlukové izolace, požárně odolné konstrukce s doložením certifikátů, střešní okna, světlovody, podlahy, dveře, provětrávané fasádní systémy. Jsme v seznamu dodavatelů nová zelená úsporám. Úklidové práce.

Výroba: -hydroizolace základů a sklepů -izolace proti radonu -hydroizolace plochých střech včetně zateplení. -rekonstrukce plochých střech -hydroizolace teras, balkonů -realizace zelených střech -izolace výrobních a prodejních hal -izolace proti ropným a jiným nebezpečným látkám -izolace silážních žlabů, jímek a čističek.

Služby: -montážní práce -suché stavby -sádrokartony, minerální podhledy, podlahy, palubkové obklady, sádrovláknité podlahy. -zednictví, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhledy. -střešní okna - Velux -doplňky.

Stavební a montážní společnost STAVOPLAST spol. s r.o. působí na trhu od roku 1991. Stěžejní činností firmy jsou kompletní i dílčí revitalizace bytových domů. Dále se zabývá dodávkami a montážemi vodovodního a kanalizačního potrubí. Působností firmy je celé území České republiky. Naše služby: - zateplení a fasády - čištění a sanace fasád - ...

Prodej, montáž: - tepelné a ekologické izolace - fasádní obklady - sádrokartony - minerální podhledy.

Zateplování fasád Projektová činnost Zemní práce Stavební činnost Výstavba RD na klíč

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader - obklady, dlažby.

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

Služby: - projektování - veškeré objekty - rekonstrukce domů - bytové jádra, podnikatelské a soukromé prostory - nové stavby - lití základních desek, hrubé stavby - zateplení fasád - odizolování domů, nátěry střech, rekonstrukce komínů - venkovní práce - terasy, příjezdové cesty, chodníky

Jaroslav Jirčík se zaměřuje na následující oblasti: - izolace proti zemní vlhkosti a tlakové vodě - izolace - protiradonové, chemické, průmyslové, bazény, skládky, ploché střechy, terasy - průmyslové podlahy - unisolar - fotovoltaika.

Stavebně montážní práce: - občanské, bytové, zemědělské a průmyslové výstavby - opravy a rekonstrukce historických i kulturních památek - zednické, zemní a betonářské práce - obklady, dlažby - tepelné izolace - hydroizolace - omítky - střechy.

Práce: -stavitelstsví -izolace střech (komplet) -zateplení obvodového a vnitřního pláště (panelové i rodinné domy) -kamenické práce -kompletní montáž hal (subdodávkou) -balkonové sestavy (prefabrikované i ocelové závěsné systémy) -dodávka okrasných zahrad a jezírek.

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesařství, pokrývačství, podlahářství, nástrojářství a zámečnictví, poradí si i se vzduchotechnikou a izolatérskými pracemi.

Dodávka - střešní konstrukce Truhlářství Tepelné izolace střech Zednické práce

Provádíme: -stavby na klíč -zateplování staveb -přestavby bytových jader -práce LOCUST 750 -rekonstrukce staveb -zámková dlažba -sádrokartonové konstrukce -inženýrská činnost.