Jeřáb umožňuje nakládání, zvedání, překládání a vyzvedávání těžkých stavebních materiálů a dalších těžkých břemen. Nosnost jeřábů se pohybuje v řádech desítek tun. Jeřábnické práce se proto uplatňují zejména ve stavebním sektoru, kde usnadňují manipulaci.

Autojeřáby Kliment s.r.o., pronájem jeřábů, jeřábnické práce
Společnost Autojeřáby Kliment s.r.o. zajišťuje pronájem mobilních jeřábů, kompletní jeřábnické práce pro jednotlivé akce pro Prahu, Středočeský kraj a ostatní regiony dle dohody. Zaměřuje se na rodinnou výstavbu a stavebnictví. Zemní práce provádí firma minibagrem. Společnost je spolehlivým partnerem v oblasti jeřábnických prací všeho druhu.
Autojeřáby Kliment s.r.o., pronájem jeřábů, jeřábnické práce
Stavební práce: -rekonstrukce historických objektů -zemědělské, průmyslové a občanské stavby -velké projekty -benzínové pumpy, supermarkety -rodinné domy na klíč. Služby: -jeřábnické práce.

Stavby: -vodohospodářské -vodojemy, vodovody, kanalizace, ČOV -jezy, úpravy vodních toků, kamenné dlažby -odbahňování rybníků, nádrží, revitalizace vodních toků -protipovodňová opatření -čerpací stanice -beranění a vytahování stětových stěn -beranění ocelových profilů, dřevěných pilot -protlaky do průměru 1200 mm -demolice ...

Nákladní doprava: -tuzemská -mezinárodní. Služby: -spediční činnost -vytěžování -práce jeřábem -zemní práce UDS a DH 112 -práce fekálem -převoz dobytka.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Služby: -jeřábnické práce.

Služby: - jeřábnické práce - autojeřáb AD 20.

Služby: -zpracování přípravné a projektové dokumentace na venkovní a kabelové rozvody VN** a NN**, transformační stanice VN** a NN** -investorsko-inženýrská činnost -dozor stavby -dodavatelsko-inženýrská činnost -realizace venkovních a kabelových rozvodů VN** a NN**, venkovních a vnitřních trafostanic 22/04 kV, ...

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Plynovody: -výstavba včetně rekonstrukcí -materiál-ocel+polyethylen. Práce: -montážní -zemní -řezání živic a betonů -jeřábnické -frézování vozovek -protlaky-průměr 50-600 mm, délka 40 m Pronájem: -stavební stroje. Autodoprava: -nákladní.

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -zámečnické, svářečské práce -práce autojeřábem AD20.

Stavební činnost: -veškeré zemní práce -protlaky pod komunikacemi -práce s jeřábem -betonářská výroba -stavební práce.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -jeřábnické práce.

Služby: -prodej nákladní automobily Tatra -servis, úpravy a přestavby vozidel -dodáváme originální náhradní díly na nákladní automobily Tatra -renovace veteránů -odtahová a asistenční služba 24 hodin -jeřábnické práce -laminátová výroba. Autobazar.

Pronájem - věžové jeřáby POTEIN, LIEBHER - jeřábové dráhy Montáž a demontáž - jeřábyopravy, servis a revize - jeřáby MB 1030, MB 1030.1, MB 1645, MB 88 Pronájem - osobonákladní výtahy NOV 650D, NOV 1000 A-D, VS 6 montáž, demontáž, opravy, servis a revize - výtahy Revize elektro

Obsluha a pronájem - stavební věžové jeřáby