Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Služby, práce: -malířství -natěračství.

Malířské, natěračské práce. - malíř - natěrač

Práce: -dekorace interiérů, exteriérů -malby -štěrkování -tapetování -konečné úklidové práce.

Správa a údržba bytového fondu. Stavební společnost: -instalatér -vodo-topo-plyn -zámečnictví -malířství -natěračství -revize, opravy výtahů.

Práce, služby: -malířské -natěračské -lepení, tapetování lišt, podhledů -úklidové práce -prodej barev, laků -prodej stavebního materiálu -prodej podlahových krytin.

Renovace, rekonstrukce: - bytové jádra - interiéry - koupelny - malby, omítky, nátěry, nástřiky - obklady -ABITIBI panely.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Činnost: - malířství - natěračství

Malířské a natěračské práce všeho druhu včetně práce ve výškách, stavění lešení. Společenské zařízení pod Dubňanskou Horou-vinařská oblast: -pořádání různých společenských akcí -narozeniny, oslavy, výjezdní zasedání -kapacita 60-80 míst -občerstvení všeho druhu.

Malířské a natěračské práce. Malířství a natěračství.

Práce, služby: -malířství -natěračství

Práce: -malířské. -natěračské.

Služby: - malířství - natěračství - nátěry fasád - stříkané tapety

Malířství, natěračství. Malby a nátěry interiérů, interiéry: -fasády, fasáda -sádrokartony -oken, okna, okno, dveří, dveře -radiátory, radiátorů.

Malířské a natěračské práce. Malování: -bytů, novostaveb -školy, kanceláře -nebytové prostory a průmyslové objekty -malování restaurací -protiplísňové nátěry -fasád -stříkání vysokotlakým zařízením. Nátěry: -dveří, oken, zárubní -soklů -podlah -fládrování -kovových konstrukcí -klempířských a zámečnických výrobků -stříkání ...

Malíř, natěrač, služby: -nátěr oken, okna -dveří, dveře, nábytek -veškeré malby ve světlých i sytých tónech -malby historických budov, kostelů, škol, restaurací, provozoven, hal* i ve větším rozsahu -plastické nástřiky Gota, tekuté tapety různé technologie -instalujeme hliníkové rohy pod omítku i na staré nerovné stěny -malujeme ...

Služby, práce: -tapetářské -malířské a natěračské -sádrokartonářské a jiné.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Malířství, lakýrnictví, natěračství

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Klempířství a oprava karoserií -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma ...

Malířství, natěračství

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Malířství, lakýrnictví a natěračství

-Dokončovací stavební práce Malířství, lakýrnictví a natěračství

Malířství a natěračství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti