Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Práce: - malířské - natěračské - nástřiky - tapetářské - sádrokartonářské - podlahářské - úklidové.

Práce: - speciální ochranné nátěry a nástřiky - vysokotlaké čištění - výškové práce Prodej: - vysokotlaká čistící technika.

Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač - suché stavby - sádrokartonářské práce.

Výškové práce pomocí horoelzecké techniky: -revize, opravy a montáže hromosvodů -spárování a zateplení panelových domů -nátěry fasád domů -čištění a nátěry světlíků -nátěry konstrukcí ve výšce -nátěry a opravy kostelních věží.

Natěračské práce. Malířské práce.

Práce: -malířské, malby -natěračské, nátěry -tapetování.

Práce: - malířské, malby - natěračské, nátěry.

Malířské a natěračské práce v interiéru i exteriéru : - písmomalířské práce - lakýrnické práce - nátěry fasád, nápisy na fasádě - informační a reklamní tabule - nátěry průmyslových podlah - opravy dilatačních spár betonových podlah - autodoprava do 3, 5 t.

Stavební práce: -zateplování objektů, fasád a plochých střech panelových a rodinných domů -rekonstrukce veškerých objektů -veškeré stavební práce -výškové práce -provádění omítek strojní technologií. Řemeslo: -nátěry fasád.

Malířské, natěračské práce.Čištění střech, protimechové nástřiky a nátěry střešních krytin a klempířských prvků silikonovou barvou za 1/3 ceny nové střechy. Výškové práce, fasády.

Služby: - malířské a natěračské práce.

Provádění stavebně řemeslných prací.

Práce: - malířské. - natěračské.

Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač.

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - malířské, malířství - natěračské, natěračství.

Malířské a natěračské práce. Hodinový manžel.

Provádíme stavební práce, podlahářské práce, malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Protipožární nátěry a nástřiky stavebních konstrukcí, protipožární ucpávky. Antikorozní úprava ocelových konstrukcí včetně tryskání.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Renovace omyvatelným nástřikem: -bytové jádra -kuchyňské linky -stěny -dveře -koupelny -kanceláře.

Izolatérství. Montáž suchých staveb. Dokončovací stavební práce. Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Natěračské práce Malířské práce Zateplování pomocí sádrokartonu - zařízení registrace ZELENÁ ÚSPORÁM Montáž - sádrovláknité desky FARMACELL Podlahářské práce (speciální FERMACELL určené pro podkroví - suchý proces) Zednické práce

Natěračské práce Malířské práce Drobnéí zednické práce