Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Práškové lakování. Povrchové úpravy kovů.

Lakýrnické práce - nátěry fasád. Malířské práce. Zednické práce.

Natěračské práce Malířské práce Prodej - tapety

Činnost: - sádrokartonářské a zateplovací práce

Malířské práce. Topenářské práce. Správa a údržba - bytové fondy. Rekonstrukce - byty. Rekonstrukce - bytová jádra. Zámečnické práce. Vodoinstalační práce.

Lakýrnické a natěračské práce hodinový manžel Malířské práce hodinový manžel Úklidové služby (hodinový manžel) Hodinový manžel - malířské práce - natěračské práce - zednické práce - lakýrnické práce - úklidové služby Zednické práce (hodinový manžel)

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Malířství, lakýrnictví, natěračství Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru