Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Josef Dvořáček se zaměřuje na stavební a zednické práce, provádí stavby a rekonstrukce domů, obklady, sádrokartony, izolaci a mnoho dalšího.

Ladislav Puškáš se specializuje na zednické a obkladačské práce a postará se o rekonstrukci koupelen a bytových jader.

Libor Souček provozuje stavební firmu zaměřující se stavbu domů, výkopové práce, izolace, obklady, omítky, montáž oken a mnoho dalšího.

Luboš Kadlec se zaměřuje na zednické práce, montáž sádrokartonu, zateplování domů, výrobu dřevěných schodišť a dveří, obklady, dlažby a plovoucí podlahy.

Michael Pavlidis se zaměřuje na zednické, obkladačské, stavební práce a rekonstrukce bytových jader.

Petr Kolouch se zaměřuje na stavební, zednické, izolační práce, montáže sádrokartonů, pokládku dlažeb a dodávku stavebního materiálu.

Roman Rosecký se zaměřuje na zednické práce, opravy bytových jader, sádrokartony, zateplení a obklady.

Zateplování Sádrokartony Obkladačské práce Zednické práce

Výroba a prodej - kuchyně Prodej - nábytek - vestavěné skříně Výroba - nábytek - vestavěné skříně Renovace a prodej - dveře Pokládka - plovoucí podlahy

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce - venkovní dlažby Stavební firma Zednické práce

Martin Laštůvka provozuje stavební firmu se zaměřením na stavby a rekonstrukce domů, obkladačské a sádrokartonářské práce a zateplení fasád.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce

Pokládka - zámkové dlažby

Oldřich Kočí se specializuje na zemní práce, pokládku dlažby, betonové výrobky - obrubníky, přídlažby, palisády.

Obkladačské práce - dláždění Zednické práce

Naše firma Albín Lázók sídlící v Brně Židenicích Vám nabízí veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činnosti patří vyklízecí služby, dlaždičké, malířské, tapetářské práce a omítky a štuky. Nabízíme Vám také výkopové práce, pokládku zámkové dlažby, inženýrské sítě, bourací práce a demolice staveb a další stavební ...

Stavební firma -bytové a nebytové interiéry -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -obklady a dlažby -zateplení fasád -rekonstrukce střešních plášťů a bytových jader. - pokládání obkladů a dlažeb.

Naše firma sídlící v okrese Tábor nabízí svým klentům obkladačské a zednické práce. Dále nabízíme montáže sádrokartonu, zateplení fasád a kompletní rekonstrukce chalup i novostaveb. Naše činnost: - obkladačské práce - zednické práce - montáž sadrokartonu - zateplení fasád - rekonstrukce chalup a novostaveb Sídlíme ve Vlkově ...

Zateplování fasád. Pokládka - dlažby. Rekonstrukce byty a domy.

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Obkladačské práce, pokládka dlažby Rekonstrukce komunikací. Odvodňovací systémy.

Libor Balabán z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na obkladačské a zednické práce.

Práce: -stavební -nátěry, opravy fasád -pokrývačské -zateplování staveb -dlažby, obklady. Aktuální kontakt nedohledán.

Stavební práce, stavitelství, zednictví: -rekonstrukce staveb, domů -obkladačství, obklady, dlažba (pokládka) -drobné stavební práce - výměna oken a dveří -izolační práce -zemní práce -zateplování fasád -sanační omítky, nátěry -oprava fasád, fasády -menší stavby -měření termokamerou

Činnost: - obkladač - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen