Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Výstavba rodinných domů. Betonové desky. Hrubé stavby. Rekonstrukce bytových jader. Půdní vestavby. Zateplení fasád. Zámkové dlažby. Ploty KB bloků - sloupkové, kamenné, zděné. Stavba komínů a jejich opravy. Rekonstrukce, přístavby, přestavby a jiné práce.

Regionální zastoupení firmy MAPEI. Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Služby: -stavební práce -inženýrské stavby -průmyslové stavby -projektová činnost ve stavebnictví -rekonstrukce -tesařské práce -obklady, dlažby -zemní práce -stroje MF860, MF960 -práce jeřábem AD28.

Služby: -obkladačství -kamnářství -stavby krbů -návrhy, projekce -krby -kachlová kamna -kompletní rekonstrukce bytových jader.

jsme specialisté na rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelen. Obecně jsme výhradně stavební firma se zaměřením na rekonstrukci bytového fondu a řemeslné práce, s důrazem na keramické obklady a dlažby. Zajistíme Vám vše potřebné i na stavebním úřadu včetně stavebního povolení, včetně projektu a statického posouzení. Na hotové práce ...

Služby: -hrubé stavby, strojní omítky zateplovací systémy, fasády -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -dlažba, obklady.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Zednické práce i obklady, dlažby, veškeré stavební práce, rekonstrukce rodinných domů.

Stavební firma: -bytová, občanská a průmyslová výstavba -stavba rodinných domů -zateplování fasád -obkladačské práce, zámkové dlažby -zemní práce -čištění a údržba vodních toků.

Prodej, dodávka, montáž: -keramické obklady a dlažby -čedičové dlažby -betonové dlažby.

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce -rekonstrukce fasád -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových jader -instalace zahradních krbů.

Stavební práce: -ruční výkopové práce -obklady a dlažby -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -zemní práce.

Služby: -obkladačské práce -zednické práce.

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce.

Služby: -dlažby -výkopy -zemní práce -opravy živičných povrchů -dlaždické práce -obkladačské práce.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání

Stavební práce -zednické -obkladačské -rodinné domy na klíč -rekonstrukce budov, bytových jader.

Dodávka, montáž, prodej: -keramické dlažby -obklady keramické, kamenné -koberce -podlahové krytiny MONDO -PVC -plovoucí a parketové podlahy. Prodejna, sklad: -České Budějovice -Vráto 39 -tel.:387425216.

Služby: -pokládka zámkové dlažby.