Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Dodávka: - garážová vrata - dveře, okna. Dodávka a montáž: - sádrokartony - zateplování staveb, fasád Pokládka: - vnitřní obklady a dlažby - venkovní dlažby (terasové, kamenné, vegetační a zámkové). Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra na klíč.

Stavební, zednické, obkladačské práce.

Reality: -odhady cen nemovitostí -jednání s orgány státní správy. Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce -finální dodávky na klíč -jednotlivé stavební práce -malby, nátěry, obklady, dlažby -odstraňování vlhkosti zdiva.

Natěračské práce Malířské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Zednické práce Vodoinstalatérské práce

Topenářské práce Výroba, montáž - zábradlí Pokládka - obklady - dlažby Fasády - zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Prodej - vybavení interiérů Prodej - nábytek Dodávka - obklady - dlažby Podlahářské práce Zednické práce

Prodej - řezivo Dřevařská pilasušení - dřevo Borové obložení Obrábění dřeva

Kamenické práce Stavba - schody Obkladačské práce Stavba a rekonstrukce - domy

Fasády - izolace Pokládka - zámková dlažba Výstavba - RD na klíč včetně zajištění projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení Zednické prácerekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny

Veškeré stavební práce: -rodinné domky -průmyslové objekty -opravy a rekonstrukce -sanace vlhkého zdiva -roztírané omítky -zateplovací fasádní systémy. Práce pokrývačské včetně BRAMAC. Hydroizolace a zateplení vodorovných střech. Pokládka: -dlažba -obklady. Montáž: -střešní okna -krovy.

Stavby na klíč. Provádění: -obklady -dlažba. Práce: -klempířské -pokrývačské -kompresorem -truhlářské.

Provádíme: -rekonstrukce domů, domy, bytů, byty -montáž sádrokartonů, umělohmotných palubek -zateplování fasád, fasády. Nabízíme: -obklady -dlažby -chodníky -terasy.