Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
Stavební, obchodní činnost. Velkoobchod, prodej, montáž: -obklady -dlažba -tmely, spárovací hmoty -přírodní kámen, žula.

Malířství. Natěračství. Zednické a bourací práce. Rekonstrukce: -rodinné domy -zateplování fasád -pokládání obkladů a dlažeb.

Práce: -stavební -demolice -příprava staveniště -výkopové -obkladačské -zateplování -pokládání dlažby -rekonstrukce bytových jader a elektroinstalace.

Údržba, montáž, dodávka: -elektroinstalace domovních a inženýrských sítí -vodoinstalace (topení-plynu-odpadů, kanalizací). Revize a tlakové zkoušky. Řemeslnické práce: -obkladačské, zednické práce -kladení (pokládka) zámkové dlažby vč. úprav pozemku -sádrokartonářské (sádrokartonové) práce i z minerálů -montáž, ...

Montáž, pokládka, dodávka: -obklady, dlažby -speciální izolatérské práce -sanační a opravné práce. Zpracování architektonických návrhů. Konzultace a poradenství v oblastech komplikované pokládky.

Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební, inženýrská, obchodní společnost -kompletní stavební činnost -stavby na klíč včetně projektu -rekonstrukce, demolice, údržba -stavby: -bytové (rodinné domy, půdní vestavby) -občanské (obchody, sklady) -bytová jádra včetně instalací. -rekonstrukce stávajících a zhotovení i ...

Stavební společnost: -dodávky staveb na klíč, inženýring, novostavby i rekonstrukce -stavby pozemní, vodohospodářské, průmyslové, občanské -byty, rodinné domky, školy, obchody, sklady, provozovny, dílny -zateplování objektů (polystyren, skelná, čedičová vata) -fasády, vnitřní omítky -sádrokartony -bytová jádra, nebytové prostory ...

Zednické práce: -zedník, obkladač -obklady, dlažby, sádrokartony, vyzdívky příček. Výstavba: -silikátová jádra v panelových domech. Oprava: -omítky, fasády.

Stavební činnost, pozemní, občanská a průmyslová výstavba, stavba, rekonstrukce - vlastními pracovníky a dodávkou stavebních materiálů: -občanské bytové stavby, byty, rodinné domy, nájemní domy, kancelářské prostory -novostavby -stavby na klíč -stavební opravy bytových i nebytových prostor -rekonstrukce koupelen -přestavba ...

Výroba, dodávky a montáž: -podlahové vytápění Pedotherm -stěnové vytápění -kombinované systémy

v likvidaci Rekonstrukce - silnice - chodníky Pokládání - dlažba - obklady.

Malířské práce Dodávka a montáž - okna dřevěné a plastové - dveře Obkladačské práce Zednické práce Vodoinstalatérské práce.

Stavební činnost, stavby na klíč, dodávky, rekonstrukce, inženýring: -projektová činnost v investiční výstavbě -objekty bytové, občanské, průmyslové -rodinné domky, půdní vestavby, nastavby. Řemeslnické práce: -obkladač, malíř, natěrač, tapetář -pokrývač, klempíř: -pokrývání střech: -obklady bonnský šindel -tepelné a zvukové ...

Rk Instav design se specializuje na velkoformátové obklady, realizace a rekonstrukce koupelen včetně montáží.

ZHODNOTÍME VAŠI STAVBU. Opravy, rekonstrukce ve stavebnictví: -domy, byty, provozovny -bytová jádra včetně řemesel (vodo, topení, elektro) -obklady a dlažby keramické, dřevěné -kazetové stropy -plovoucí podlahy -sádrokartony, příčky -půdní vestavby -zednické práce.

Elektroinstalační práce. Pokládka: - podlahové krytiny - dlažby - podlahy. Domy na klíč. Zednické práce, rekonstrukce: - byty - bytová jádra. Vodoinstalační práce.

Rekonstrukce interiérů a staveb, kompletní realizace interiérů na klíč (služby architekta, zhotovení projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení). Zednické, obkladačské, štukatérské, malířské a lakýrnické práce. Pokládáme plovoucí a dřevěné podlahy.

Stavební práce: -zateplování budov -sanace zdiva proti vlhkosti -zednické -obkladačcké.

Stavební firma specializující se na elektro instalační činnost, výkopové práce, práce s montážní plošinou, dlaždičské práce, poradenskou činnost v oboru, revizní činnost a projektování .

Vzorkovna momentálně uzavřena, možnost se kontaktovat přes e-mail. Realizace interiérů na klíč: - plovoucí podlahy - podlahářské práce - obklady a dlažby - kuchyňské linky a nábytek na míru - žaluzie, markýzy, rolety, sítě - dveře, shrnovací dveře, zárubně.