Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
SUCHÁ MONTÁŽ A JE TO V SUCHU. Veškeré stavební práce. Řemesla: -elektrikář nn do 1000 V -zedník -obkladač -vodař -podlahář -topenář -plynař. Zajistíme v subdodávce spolehlivými a ověřenými firmami. Poradenství, cenová nabídka a montáž: -suchá výstavba -sádrokartony KNAUF na základě certifikace a RIGIPS -půdní nástavby, ...

Veškeré zednické a obkladačské práce: -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -stavby rodinných domů.

Práce, montáž, pokládka: -dlažby: -venkovní -zámkové, plošné -silniční -vjezdy, příjezdy -dvorky -chodníky, kazetové -obrubníky -parkovací plochy -vozovky uvnitř areálů firmy.

Realizace, činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavba -montáž sádrokartony -obklady, dlažby -zateplení, zateplování fasád, zateplovací systém.

Výroba, práce: -obkladačské práce.

Stavební práce, stavebnictví: -zednické -izolatérské -stavba sklepy, komíny, pokládání obklady a dlažby -zateplení fasády -rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, WC.

Stavební činnost: -opravy, rekonstrukce, novostavby -obklady, dlažby -renovace bytová jádra -podřezání vlhkého zdiva -fasády -pokládání kanalizace -zateplení fasád -elektroinstalační práce -novostavby na klíč.

Zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytových jader a pokládka dlažby.

Stavební práce: -pokládka zámkové a kamenné dlažby všech tvarů, vzorů a barev -osazování všech druhů obrub a palisád -výstavba okrasných zídek aj.

Zednické práce - obkladačské - zateplovací práce

Zednické a obkladačské práce. Zedník, stavební práce. Obkládání koupelen, koupelny, bytových jader, bytová jádra. Dláždění, dlaždičské práce. Rekonstrukce domu.

Stavíme: -altány, pergoly -keramické obklady a dlažby -návrhy zahrad -podbití střechy -podlahy dřevo a lamino -střešní kontrukce -sádrokartony.

Montáž: -sádrokartony -podhledy -půdní vestavby. Obklady: -plastové -interiérové.

Montáž, prodej: -keramické, kamenné obklady, dlažba. Řemeslo: -obkladač.

Grafické návrhy - interiéry - koupelny Obkladačské práce Zednické práce Grafické návrhy - interiéry - koupelny

Nákladní autodopravadovoz - písek - štěrk - stavební materiál Malířské práce Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody Zateplování budov Demoliční práce Stavba - lešení - bednění Sádrokartonářské práce Zemní práce Obkladačské a dlaždičské práce

Izolace - zateplování fasád Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - domů - novostavby Veškeré zednické práce - dokončovací práce

Montáž - sádrokarton Pokládka - obklady - dlažba - zámková dlažba Bytová jádra - úpravy - výstavba - rekonstrukce

Natěračské práce Malířské práce Zateplování fasád Provedení - obklady - dlažby Drobné zednické práce

Obkladačské práce Drobné zednické práce

Služby hodinového manžela Montáž - sádrokartony Pokládka - podlahy Drobné zednické práce Drobné instalatérské práce

Tesařské práce Pokládka - dřevěné podlahy a palubky Klempířské práce Střešní krytiny - pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Obkladačské práce Obkladačské práce včetně rekonstrukcí koupelen, bytových jader Obkladačské práce - rekonstrukce koupelen