Radek Vařecha

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Vodoinstalatérství, topenářství. Provádíme instalace vody, topení a plynu.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Montáž a servis plynové hořáky, plynový hořák a kotle: - Buderus, Protherm, Destila, Viadrus, Rapido, DE Dietrich, GB Ganz, RADI HEAT, Quantum, Ermaf, Hoval, Wolf, - revize a zkoušky plynového zařízení dle rozsahu osvědčení, zkouška - chemické a mechanické čištění deskových, skládaných a trubkových výměníků tepla, skládané a trubkové ...

Montáž plynových kotlů Protherm, Ariston, JUNKERS, Dakon, Baxi. Prodej, montáž plynové hořáky, topidla, tepelná čerpadla, zásobníky TUV, regulace, rozvody topení, podlahové topení. Montáž rozvodů vody, odpádů, kanalizace. Dále nabízíme prodej a montáž radiátorů a konvektorů. Plynoinstalace.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské.

Vodařské práce, instalatérské práce. Topenářské práce, topenář, opravy, montáž, servis topení, revize, havárie. Plynařské práce, plynař, opravy, montáže plynu. Instalace rozvodů topení, vody a plynu. Topení klasické ústřední nebo podlahové UPONOR. Prodej i montáž kotlů JUNKERS a BUDERUS. Kotle plynové, na tuhá paliva, na dřevo, ...

Technická zařízení budov, domů, dům: -kompletní dodávky na klíč -projektová dokumentace -technické poradenství v oboru. Montáž tepelných čerpadel a klimatizačních zařízení. Vodo-topo-plyn: -kompletní montáž zařízení -montáž kanalizačních řádů -rozvody -rekonstrukce otopných systémů -montáž podlahového, stěnového topení -plynofikace ...

Správa a údržba bytového fondu. Stavební společnost: -instalatér -vodo-topo-plyn -zámečnictví -malířství -natěračství -revize, opravy výtahů.

Prodej, instalace a servis veškerého sortimentu Cankař-Atmos. Nabídka kotlů. Prodej, instalace solárních panelů a systémů.

Služby: -instalatérské -topenářské. Revize plynových zařízení.

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské.

Plynoservis. Oprava, servis: -plynový kotel (kotle), sporáky, ohřívače

Čištění, oprava, servisseřizování: -plynové spotřebiče. Pozáruční oprava: -průtokové ohřívače vody -plynové, kombinované sporáky, kombinované kotle (kotel) MORA.

Montáž: -vodo-topo-plyn -podlahářské práce.

Revize, oprava, servis: - tlaková a plynová zařízení.

Kompletní výstavba: -inženýrské sítě, vodovody, plynovody -rozvod plynu, plynovody, vodovody, teplovody -výstavba cest, chodníků. Zemní práce.

Energetika, plynárenství, topenářství: -projektování -znalectví -auditorství.

Servisní a revizní technik. Vodo-topo-plyn.

Plynoinstalační práce Instalace - solární systémy Topenářské práce Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce - revize Topenářské práce Vodoinstalační práce