Radek Vařecha
TOP CENTRUM & CHLAZENÍ MIKULOV s.r.o.

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

Instalatérství. Řemeslnické práce: - instalatér, vodoinstalatérské práce - topenářské - plynařské. Montáž: - topení - rozvody plynu a vody.

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Rozvody: - podlahové vytápění - voda, odpad v bytových jádrech a rodinných domech. Montáž: - kotle na plyn a pevná paliva - solární kolektory - radiátorové topení. Koupelny na klíč.

Stavební práce: - tesařské - zámečnické - plynařské. Zateplování budov.

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla.

Autodoprava Opava - auto s rukou a kontejnery. Kontejnerová vozidla s užitečnou hmotností 6 t. Pronájem kontejneru. Dovoz, odvoz: - písek - štěrk - beton - uhlí - palivové dřevo - sutiny - stavební odpad - materiál na paletách (valník - plato). Dodávka, rozvoz: - palety, dřevěné euro palety. Topení, voda, plyn.

Revize a zkoušky: - plynová zařízení - tlaková zařízení

Montáž: - voda - topení - plyn - solární systémy. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Projekce, realizace, dodávka: - ocelové konstrukce - opláštění budov - energetická zařízení - stabilní hasící zařízení.

Stavební činnost: - voda - plyn - topení. Projekce, montáž, revize, poradenství. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávky, montáže: - rozvody vody a odpadů vč. zdravotechnických zařízení - rozvody topení a plynu - výměny a montáže vodoměrů - termostatické ventily na ústřední topení. Sídlo společnosti: - Na ...

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Výměna: - stoupací rozvody (stoupačky) vody a odpadu v domech a bytech. Rekonstrukce: - koupelny a WC. Práce: - drobné instalatérské, topenářské a plynařské.

Montáž, dodávka, revize: - solární systémy - rozvod vody, kanalizace, plyn, elektro. Rekonstrukce koupelny, bytových jader. Instalatérství. Topenářství.

Sdružení živnostníků. Vodo-topo-plyn. Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské. Dodávka, montáž: - ústřední a podlahové vytápění, rozvody topení - kotle - instalace vody a kanalizace, rozvody vody - domácí vodárny - zařizovací předměty do koupelen - plynoinstalace, rozvody plynu - solární systémy.

Instalace: - voda - topení - plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Montáž, opravy: - plynové zařízení (hutní, strojírenský průmysl).

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Instalace, montáž: - voda - topení - plyn.

Řemeslo: - instalatérské práce - topenářské práce - plynové rozvody, plynař - voda, vodoinstalace.

Instalatérství, topenářství. Montáž, oprava, revize a zkoušky plynových zařízení. Maloobchod, prodej: - těsnění - topenářský a instalatérský materiál.

Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské, instalace topení - plynařské práce.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavby. Instalatérské práce: - voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Revize: - plynová zařízení - domovní a průmyslové plynovody.

Montážní firma v oboru plyn, voda, kanalizace, topení. Instalace, montáž: - plynové kotle, radiátory, podlahové topení. Topenářské a vodoinstalatérské práce.

Služby: - instalatérské a topenářské práce, plynařské práce - čištění kanalizací.

Voda-topení-plyn. Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - zámečník.

Dodávka, montáž: -domovní plynovody do 50kw -plynové spotřebiče. Práce: -topenářské -vodařské. Revizní zkoušky: -plynová zařízení bez omezení. Rekonstrukce: -otopné systémy v mědi, oceli a plastu.