Radek Vařecha
TOP CENTRUM & CHLAZENÍ MIKULOV s.r.o.

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci klasických, kondenzačních plynových kotlů, elektrokotlů. Zajišťuje také měření a regulaci kotelen a výměníkových stanic. Naši odborníci provádějí roční prohlídky, záruční a pozáruční servis a zapojení, aby váš systém fungoval bezchybně. ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Opravy, montáže, revize plynových zařízení.

plynařské práce, vodoinstalatérství, topenářství, uvádění do provozu kotlů IMMERGAS, ATMOS servis, oprava, čištění a montáž

Prodej, montáž, servis, revize: - plynové spotřebiče.

Projekční činnost v oboru ústřední vytápění, zdravotní technika, vzduchotechnika, plynovody, inženýrské sítě, alternativní zdroje

Plynoservis. Naše společnost AAGAS Litoměřice zajišťuje opravy, servis a montáže plynových zařízení. Provádí prohlídky a údržbu plynových kotlů a kamen. Po správné údržbě vám zaručujeme nižší spotřebu a optimální funkčnost vašeho zařízení.

Nabízíme: -istalaterské(voda, plyn, topení)práce -zednické práce -malířské práce.

Montáže a servis plynových kotlů Immergas a Kovoděl KP či kotlů na tuhá paliva Ling a Vigas. Dodávky náhradních dílů. Instalace ústředního vytápění.

Maloobchod: - instalatérský materiál. Činnost: - vodoinstalatérské, topenářské a plynářské práce.

Naše služby: - instalatérské a topenářské práce - rozvod, servis plyn - velkoobchod, maloobchod plynové spotřebiče.

Provádíme: - přípravné a dokončovací stavební práce - plynařské práce - vodoinstalatérské práce. - topenářské práce - zednické práce - správa a údržba nemovitostí.

Služby: - instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže: - topení - plyn - voda. Dodávky: - plynové kotle Hermann - elektrokotle - kondenzační kotle - tepelná čerpadla - solární panely - podlahové vytápění - radiátory - domácí vodárny.

Revize, montáž, oprava: - topných zařízení a plynovodů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Rozvody vody, kanalizace, ústřední topení, plyn. Stavební činnost: - zámečnické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce.

Provádíme: - rozvody vody a kanalizace - montáž bytových vodoměrů - revize plynu.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - plynová zařízení.

Práce: - plynařské - topenářské

Práce: - plynařské - instalatérské. Servis: - elektrospotřebiče.

Projektujeme technické zařízení budov.