Radek Vařecha
TOP CENTRUM & CHLAZENÍ MIKULOV s.r.o.

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

Prodej, dodávka, montáže, instalace, realizace, servis: -domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody, voda -TOPO, topení, podlahové vytápění -PLYNoinstalace, instalace plynu, servis plynových spotřebičů -plynových spotřebičů -solární panely, kolektory -rozvody potrubí - ocel, měď a plast -vodárny, ...

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Vodo Topo Plyn. Veškeré instalatérské, topenářské, plynařské práce. Montáže: - vodoinstalací a odpadů - topení - plynu. Opravy, čištění kanalizace.

Montáže, opravy, revize: - plynové kotle, kondenzační kotle, elektrokotle - tepelná čerpadla. Měření emisí.

Montáže vodoinstalací, servis v oblasti VODO - TOPO PLYN. Nabízím plynové kotle, kotle na tuhá paliva, teplovodní vytápění. Zajištění projektové dokumentace, včetně materiálu. Rekonstrukce: - koupelny - rodinného domu.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Kompletní realizace koupelen. Vodoinstalační práce.

Společnost Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Zajistíme montáž, servis a revize automatických kotlů na biomasu - na dřevní štěpku, pelety. Poskytujeme konzultace v oblasti komplexního řešení úspor nákladů na vytápění budov. Pro vytápění budov jsou vhodné moderní, úsporné a ekologické ...

Vodo topo plyn. Vodoinstalatérské práce: - rozvody vodovodního, odpadního potrubí - montáže: boilerů, baterií, domácí vodárny. Topenářské práce: - rozvody topení - montáže: plynových kotlů, kotlů na tuhá paliva. Plynařské práce - rozvod plynu - montáž a demontáž plynových spotřebičů. Havarijní služba. Sídlo firmy: - ...

Montáž, servis: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - elektrokotlů.

Práce: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topo, topenářské -plynoinstalace -rekonstrukce koupelen. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen -spojovací materiál.

Petr Jurásek zajišťuje v regionu Zlín, Zlínský kraj odborné instalatérské práce v oboru vodo topo plyn - vodoinstalace, rozvody vody, topenářské práce a plynoinstalace. Provádíme revize a servisní služby. U zakázek se postaráme o kompletní dodávky materiálu. Zajištění projektové dokumentace Domovní instalace, instalatér: ...

Stavební činnost: - bytová výstavba - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace - montáž tepelných čerpadel Elektroinstalace (fotovoltaické systémy, elektrárny).

Jaroslav Rajnoch provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, drobné opravy a havárie. Poskytujeme komplexní služby v oblastech vody, topení, plynu a odpadů. Vše za příznivé ceny. Instalatérské, topenářské, plynařské práce: - montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů - výměny van, WC, ...

Instalatérské práce. Služby v oboru Voda – Topení – Plyn. Servis a výměna kotlů.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Montáž vodovodů a odpadů. Podlahové topení. Montáž, instalace, servis plynových, kondenzačních kotlů. Kaskádové kotelny. Dodávka topenářského a vodoinstalačního materálu.

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Firma Páleníček provádí zemní, výkopové práce, vodo topo plyn práce, inženýrské sítě od projektu po realizace. Také zajistí kompletní dodávky čerpadel a vodáren, studnařství zajišťuje studnařské práce včetně hydrogeologické dokumentace, stavebního projektu. Zaměřujeme se na ražené, vrtané studny od A-Z, kopané studny. Vodu i studnu ...

Instalatérské práce: - vodoinstalace, instalace vody - topenářství, instalace topení. - plyn.

Společnost THERMATIC se zaměřuje na revize plynu, plynových zařízení, kotlů a revize tlakových nádob - stabilních. Klientelu má především v lokalitě Zlín, Kroměříž, Vyškov, Uherské Hradiště, Přerov, Prostějov. Cena se nenavyšuje delší trasou. Revize a kontroly plynových a tlakových zařízení jsou dle zákona povinné, nevystavujte se nebezpečí ...

Rekonstrukce koupelny, bytového jádra. Sádrokartonářské práce. Obkladačské a zednické práce. Vodo topo plyn instalace. Půjčovna stavebního nářadí.

Provádíme: -vodoinstalace -topenářství -montáž a opravy plynových zařízení. Zajišťování dodávek a revizí: -plynoinstalací -autorizovaný, certifikovaný servis kotlů JUNKERS, Viessmann, Immergas, Viadrus.

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.