Miroslav Dočekal
Podlahy Starosta

Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Natěračství - vekovní plochy, firemní prostory, sklady, fasády, radiátory, okna, dveře. Malování - interiéry - sklady - provozovny - rodinné domy Pokládka - koberce - linoleum - PVC Zateplování fasád Demolice - bytová jádra. Montáž - sádrokartony - sádrokartonové příčky - podhledy Pokládka - dřevěné podlahy - ...

Broušení a lakování parket.

Zednictví, zednické práce, zedník. Stavební práce včetně pokládky podlah.

Hliníková okna a dveře Plastová okna a dveře Zimní zahrady Okenní a dveřní kování Stínící technika Parapety Sítě proti hmyzu Montážní servis.

Práce: -podlahářské Prodej: -lina -PVC -koberce kusové i metráž -korek -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné, korkové) -lišty obvodové i přechodové -přípravky na ošetření podlah.

Prodej: Podlahoviny: - PVC, linoleum, pryž, koberce, plovoucí podlahy, vinilové podlahy, čisticí zóny, parkety, korky, nivelační hmoty, schodové hrany, přechodové profily, lepidla, laky. -FORBO NOVILON - oficiální prodejce -LINO FATRA - oficiální prodejce -Tarkett - oficiální prodejce -BARVY PRIMALEX - Colorovací centrum všech druhů barev ...

Truhlářství, podlahářství Malířství, natěračství.

Dodávka a rekonstrukce průmyslových podlah - betonové podlahy - syntetické nátěry - polymercementové samonivelační stěrky.

Kompletní dodávka podlah: - vinylové, laminátové, PVC, koberce, linoleum, korkové, parkety. Podlahářské práce, podlahář, pokládka.

Práce: - renovace kamenných podlah - renovace betonových podlah - renovace teraca

Truhlářství, podlahářství.

Sádrokartonářské práce. Půdní a podkrovní vestavby. Půdní vestavby, světelné rampy, obloukové konstrukce, předsazené stěny atd. Zabýváme se i jinými drobnými stavebními pracemi jako je například: -malování -pokládka plovoucích podlah -zateplování fasád -drobné zednické práce a další.

Podlahy, plovoucí podlahy, PVC, korek, sportovní povrchy, venkovní terasy.

Hodinový manžel. Domácí práce. Interiérové práce Práce většího rozsahu: -obklady a dlažby, pokládání PVC a plovoucí podlahy, rekonstrukce WC a koupelen Zahradní práce - hrabání listí, sekání dřeva, drobné terénní úpravy a mnoho dalších.

Realizace, stavba, rekonstrukce, montáže, opravy: -střechy, střešní krytiny -krovy ze dřeva i oceli -půdní vestavby -plovoucí podlahy -eurookna, plastová a střešní okna.

Firma provádí zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytů a koupelen, podlahářské práce atd.

Prodej, montáž - podlahy laminátové, vinylové, dřevěné a korkové. Renovace podlah.

Truhlářství, podlahářství

Zednictví Stavební práce -pokládka podlah -údržbářské práce -vodoinstalace Rekonstrukce bytů, rodinných domů.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Pronájem a půjčování věcí movitých Překladatelská a tlumočnická činnost Poskytování technických služeb Holičství, kadeřnictví

Stavební firma. Stavitelství. Stavební práce. Stavby a rekonstrukce bytových a rodinných domů. Práce s litými a betonovými podlahami. Sádrokartonové konstrukce, realizace půdní vestavby, světelné rampy nebo předsunuté stěny. Zateplení a opravy fasád. Působíme zejména na území města Brna a okolí, ale realizujeme stavby i po celé ČR. ...