Pokládka podlah a podlahových krytin, lepení a pokládka koberců, opravy podlah, lamel a parket, realizace speciálních typů podlah – anhydridových či litých betonových a renovace podlah– toto vše a mnohem víc zajišťují profesionální podlahářské práce.

Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Potřebujete novou podlahu? Opravit pvc, položit koberec či plovoucí podlahu? Podlahové studio Jegla je profesionální podlahářství s dlouholetou tradicí. Zdarma vám poradíme, jaká podlaha je pro vás nejvhodnější, zaměříme prostory a odhadneme cenu rekonstrukce. Provedeme vás celým procesem od výběru podlahy až po její finální realizaci.
Odborná pokládka podlah všech typů - Podlahové studio Jegla
Dodávka, montáž, pokládka: -podlahové krytiny.

Interiérové úpravy. Prodej a montáž: - PVC - koberec - korek - plovoucí podlaha - tichý laminát - sádrokarton - dekorativní omítky - dveře - okna - kování - vlastní truhlářská činnost - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně na míru Kompletní rekonstrukce: - bytů, domů - koupelna včetně obkladů a dlažby - ...

Podlahářství - lité epoxidové podlahy - broušení betonu

Prodej dřevocementových tvárnic Izoblok a provádění staveb na klíč. Aplikace průmyslových podlah a samonivelačních stěrek.

Podlahářství. Podlahářské práce: -kladení, pokládka, lepení, obkládání -vyrovnávání podkladu podlah. Materiály: -lino, PVC, korek, koberce, klasické parkety, plovoucí podlahy, podlahové krytiny. Práce včetně zajištění materiálu. Broušení a lakování: -dřevěné podlahy.

Služby: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -pokládky podlah -půdní vestavby -žaluzie, garnýže.

Služby: -betonové podlahy -rodinné domy, bytové domy -strojní pokládání a hlazení betonového potěru -dopravování betonové směsi pomocí speciální techniky -anhidritové podlahy

Podlahářské práce. Parkety: -pokládání, pokládka -broušení -opravy -lakování.

Provádění truhlářských a podlahářských prací.

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Podlahářské práce(podlahové krytiny), sadrokartonářské práce, malování, zateplení domů.

Nabízím kvalitně veškeré staveb. práce, rekonstrukce a údržbu koupelen a bytů.Pokládky obkladů a dlažeb, plov. podlah, sádrokartony.Malířské práce.

Stavební firma. Specializace na montáž střešních krytin, klempířské práce, montáž elektro a zednické práce. Montáž střešní krytiny. Rekonstrukce střechy. Přestavba střechy. Oprava střechy. Dodávka, realizace, provádění, výstavba, montáž, rekonstrukce, přestavby, opravy, oprava, návrhy, realizace, izolace.

Podlahářské práce: - parkety, korek, dřevěnné, plovoucí, laminátové podlahy: - pokládka, renovace - rekonstrukce, oprava - broušení, lakování parket - čištění, údržba, kartáčování.

Naše služby: - podlahářské a obkladačské práce.

Podlahářské práce: -parkety i jiné krytiny. Renovace dřevěných podlah: -broušení -lakování.

Specializujeme se na celkové rekonstrukce bytů, domů, koupelen, kuchyní, pokládkou podlah, dlažby, PVC a obkladů, komplexní instalatérskou prací, revizí, rozvody topení a plynu, instalatérské práce, odvoz suti a odpadu a to kvalitně, rychle a cenově dostupně. Zároveň jsme Vám schopni zajistit malování a gererální úklid po našich pracech.

Práce: - podlahářské - pokládka podlahových krytin.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování . Návrhy a kompletní realizace interiérů na klíč. Zakázková výroba nábytku či pokládky podlahových krytin.

Vyrábíme nábytek (i kancelářský), kuchyně, ložnice, pokoje, vestavěné skříně. Schodiště, zábradlí, obklady, interiérové dveře. Zhotovíme altány či pergoly včetně 3D návrhu. Plotovky, plotové dílce, zahradní doplňky. Pokládáme plovoucí podlahy.

Služby: - elektroinstalace - podlahářství

Pokládka, lepení: - podlahářské práce - koberce a PVC, linoleum