Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Služby: -instalatérské práce -klempířské práce.

Služby: -malíři pokojů, malířské práce malování bytů -malířské práce nebytových prostor -zedníci, zednické práce rekonstrukce domů, bytů -zateplování a rekonstrukce fasád -natěrači, natěračské práce, nátěry fasád, protipožární a antigrafitové nátěry, vysokotlaké stříkání, nátěry konstrukcí -stavební řemesla dle ...

Služby: -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce -vzduchotechnika -střechy na klíč.

Služby: -kompletní dodávka střešních systémů BRAMAC, TEGOLA BOHEMIA -stavební klempířství -pokrývačské práce -vodoinstalace -topenářské práce.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce budov -novostavby -rekonstrukce střech -bytová jádra. zemní práce bagrem

Služby: -výstavba rekonstrukce všech typů střech -smluvní partneři pro půjčku na střechy BRAMAC -dodávka a montáž systémů KNAUF a RIGIPS -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -montáž sádrokartonu -pokrývačské práce. -autodoprava AVIA 30 s valníkem -cenové nabídky. Pronájem, půjčovna a montáž: ...

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -modernizace -veškeré stavební práce.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce všech druhů staveb -zemní práce strojem UNC 750 -sádrokartonové práce -střešní konstrukce. Nákladní doprava.

Komplexní dodávky střešních systémů. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce plochých a šikmých střech -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -speciální stavební práce -projekční činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě -dodávky+montáž střešních oken.

Služby: -klempířské a pokrývačské práce.

Služby-řemeslo: -klempíř -klempířské práce.

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce -rekonstrukce střech -střechy na klíč.

Služby-řemeslo: -pokrývačství -klempířství -montáž střešních konstrukcí -pokládka střešních krytin.

Služby: -klempířské práce -zinek, měď, hliník, pozink -kompletní střechy -práce pokrývačské a tesařské.

Služby-řemeslo: -klempířství.

Služby: -klempířské práce.

Opravy, rekonstrukce a realizace: -ploché střechy -hydroizolace

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Klempířské, pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -střešní systém BRAMAC, TONDACH -prodej střešní krytiny.

Stavební firma. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce a obnova památek -tesařské, klempířské, štukatérské, izolační, statické práce -stavby na klíč -sanační omítky na vzlínající vlhko venkovní i vnitřní -rekonstrukce sklepních prostor a suterénů -komíny-rekonstrukce, vložkování, revize -montované komíny -opravy střech, ...

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -jeřábnické práce.

Stavební práce: -tesařské -pokrývačské -kompletní střechy. Pila: -zpracování dřeva -zahradní domky, chaty, pergoly.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce