Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Hydroizolace staveb: - ploché střechy - hydroizolace - tepelné izolace - klempířské práce - bazény, zahradní jezírka.

Kompletní dodávky a realizace střech: -klempířské a pokrývačské práce -rekonstrukce, opravy -montáže střešních oken -krovy -hromosvody -pergoly -zednické práce -půdní vestavby. -prodej stavebního materiálu

Výroba, montáž, prodej: -sbíjené a lepené vazníky -rekonstrukce střech. Stavební práce: -projektování -stavby na klíč -rodinné domy i průmyslové stavby -rekonstrukce -tesařské práce -inženýrská činnost včetně projektu -stavební dozor -nákup a prodej.

Stavebně obchodní firma. Výstavba: -rodinné domy, průmyslové a zemědělské objekty -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování, sanace -povrchové úpravy stěn -tesařské, pokrývačské, elektromontážní práce -řezání asfaltu, betonu, zdiva.

Tesařství: -dřevostavby -sruby -krovy, střechy -interiéry -pergoly.

Stavební práce: -pokládka-střechy -ploché -nové i rekonstrukce -nátěry. Montáž: -vzduchotechnika -samočinné větrací turbíny-využití pro odtahy a odvětrání bytů, střech a jiných prostorů bez použití elektrické energie -kanalizační tvarovky, kompletní kanalizační systém.

Stavební firma: -kompletní střešní systémy -zateplení budov -stavební práce -instalatérské práce -dřevěné a kovové pergoly.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Služby: -malíři pokojů, malířské práce malování bytů -malířské práce nebytových prostor -zedníci, zednické práce rekonstrukce domů, bytů -zateplování a rekonstrukce fasád -natěrači, natěračské práce, nátěry fasád, protipožární a antigrafitové nátěry, vysokotlaké stříkání, nátěry konstrukcí -stavební řemesla dle ...

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce všech druhů staveb -zemní práce strojem UNC 750 -sádrokartonové práce -střešní konstrukce. Nákladní doprava.

Komplexní dodávky střešních systémů. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce plochých a šikmých střech -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -speciální stavební práce -projekční činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě -dodávky+montáž střešních oken.

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Stavební firma. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce a obnova památek -tesařské, klempířské, štukatérské, izolační, statické práce -stavby na klíč -sanační omítky na vzlínající vlhko venkovní i vnitřní -rekonstrukce sklepních prostor a suterénů -komíny-rekonstrukce, vložkování, revize -montované komíny -opravy střech, ...

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Oplocení Výstavba - inženýrské stavby Bourací a demoliční práce - odstraňování staveb Základy pro rodinné domy - základové desky Zemní práce - terénní úpravy - výkopy pro bazény a jezírka - přípravné práce pro stavby Zámkové dlažby Kompletní dodávky stavebvýstavba - pozemní a inženýrské stavby - rodinné ...

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Drobné klempířské práce Pokrývačské práce

Nátěry - konstrukce Rizikové kácení stromů Výškové práce - montáže ve výškách Montážní práce (konstrukce) Rekonstrukce - střechy

Tepelné izolace Klempířské práce Pokrývačské práce

Klempířské práce Pokrývačské práce

Zateplení Obklady - dlažby Veškeré stavební práce - hrubé stavby, ... Omítky Střechy