Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dodávka, montáž: - vrtané studny - piloty a mikropiloty - průmyslové izolace - zateplení budov - pokrývačské práce

Práce: - klempířské. Pronájem, práce: - vysokozdvižná plošina MP-20.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské

Práce, služby: - ploché a šikmé střechy - zateplování půdních prostor - zemní izolace, hydroizolace - zednické práce - klempířské práce - zámečnictví Pobočka: Praha, Mezi vodami 1955

Tesařské práce Montáž a revize - hromosvody Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - betonové krytiny BRAMAC, KM BETA, KB - BLOK, TONDACH, RANNILA, LINDAB Autoservis - terénní a nákladní vozidla Autoservis - osobní vozy Kontejnerová přeprava

Rekonstrukce a výstavba střech - střechy ploché, sedlové. Další činnost - zateplení fasády - komplexní revitalizace bytových domů.

Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce - tlaková zařízení, kotle a tlakové nádoby - parní a horkovodní kotle - potrubní systémy. Činnost - svářečské práce - klempířské a izolatérské práce - lakýrnické práce - výroba, montáž a demontáž ocelových konstrukcí.

Stavební činnost, práce: - zednické - obkladačské - pokrývačské, tesařské - rekonstrukce koupelen - instalatérské a topenářské práce

Služby, práce: - pokrývačské - klempířské - stavění komínů z lícových cihel - lehké tesařské práce

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytová - rekonstrukce - zemní práce Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - truhlářské Prodej, montáž: - solární systémy Elco

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - montáž, revize hromosvodů

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů, rodinných domů a bytů - zemní a výkopové práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - zateplování objektů - elektroinstalační práce - klempířské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - hydroizolace střech

Opravy a rekonstrukce plochých střech - opravy plochých i šikmých střech - opravy balkónů a teras - obkladačské práce - zateplování.

Izolace plochých střech, střešních teras a střešních zahrad. Provádění klempířských prací, plechových střech a plechových fasád.

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Stavební práce a rekonstrukce - zakládání staveb - zednické práce - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - malířské práce - bourací práce - fasády - přístavby, nástavby, vestavby - dokončovací práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Tesařské a pokrývačské práce - výroba a stavba krovů - rekonstrukce krovů a střech - opravy roubených a hrázděných staveb - pergoly.

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.