Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázková výroba interiérů.

Naše umělecké kovářství Vám nabízí kované výrobky vysoké kvality. Nabízíme zakázkovou výrobu bran, okenních, dveřních, dělících mríží (pevných i pohyblivých), kovaných plotu a zábradlí všech tipu a velikostí - (včetne jednoduchých svařovaných konstrukcí bez uměleckých nároku). Dále výrobu krbového nářadí a krbových roštu, vývěsních štítů, ...

Dodávka, montáž: -sádrokartonové systémy -střešní okna -úpravy krovů střešních konstrukcí.

Práce: -vodoinstalatérské -rozvody vody -rozvody kanalizace -topenářské -tepelná čerpadla -sluneční kolektory -podlahové vytápění.

Služby: -domácí spotřebiče, dekorativní i průmyslová svítidla, ohřívače vody, elektrické vytápění, elektroinstalační materiál -elektromontáže, revize, výroba rozvaděčů, hromosvodů -pronájem montážní plošiny (MP-22 LIAZ, MP-16 AVIA, MP-12 Volkswagen).

Stavební a zednické práce: -rekonstrukce staveb a bytů, koupelen, bytových jader -obklady, dlažby -sádrokartony -tepelné a zvukové izolace -půdní vestavby -zateplování budov -dodávky a montáže střešních oken.

Práce: -elektromontáže -elektroinstalace bytová, průmyslová výstavba. Provozovna: -Prachatice, Nádražní 52, tel.:388316988.

Prodej: -tapety -koberce -nábytek -bytové doplňky -obkladové panely -fasádní barvy. Služby: -obkládání stěn a stropů -pokládání podlahových krytin -montáž žaluzií.

Stavební činnost: -veškeré zemní práce -protlaky pod komunikacemi -práce s jeřábem -betonářská výroba -stavební práce.

Montáž, opravy: -elektroinstalace -bytové elektroinstalace

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -jeřábnické práce.

Instalatérské práce. Opravy a montáže: -čerpací technika.

Zakázková výroba: -nábytek -truhlářské práce.

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce.

Stavební práce: -tesařské -pokrývačské -kompletní střechy. Pila: -zpracování dřeva -zahradní domky, chaty, pergoly.

Plynoservis Dodávka - plynové spotřebiče

Truhlářské práce - nábytek z masivu a lamina - kuchyňské linky - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - schody - zábradlí Truhlářská zakázková výroba - kuchyňské linky Truhlářská zakázková výroba - nábytek z masivu a lamina - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje Truhlářská ...

Lakování - nábytek - dřevo Truhlářské práce

Truhlářské práce Sklenářské práce

Natěračské práce Výškové práce Demontáž - kovové konstrukce Klempířské práce Pokrývačské práce

Svářečské práce Zámečnické práce