Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Firma Zdeněk se sídlem v okrese Blansko se zabývá zemními pracemi, nákladní a kontejnerovou autodopravou a prodejem písku a štěrku. V rámci naší činnosti provádíme různé druhy zemních prací, jako jsou výkopy, základy, kanalizace, terénní úpravy nebo demolice. Disponujeme moderní technikou a kvalifikovanými pracovníky, kteří dokáží splnit i náročné ...

Tesařství Střechy Jelínek & Kazda se věnuje kompletním rekonstrukcím a opravám střech. Zabýváme se také pokrývačstvím a nadkrokevní izolaci PIR, stavbou dřevěných střešních konstrukcí, výrobou přístřešků, pergol a teras. Navíc nabízíme klempířské práce a instalaci střešních oken. S námi máte jistotu pevných a trvanlivých střech, které vám budou ...

Naše firma Adrián Klimčák z okresu Blansko má bohaté zkušenosti s realizací veškerých zednických prací, obkladů, dlažeb a fasád. Jsme zaměřeni na rekonstrukce i přestavby bytových a nebytových prostor včetně nové výstavby. V rámci služeb Vám zajistíme prvotřídní fasády. Provádíme rychle a kvalitně pokládku obkladů a dlažeb při rekonstrukcích ...

Malířské a natěračské práce. Malby, nátěry, nástřiky, stěrky, fasády vč. čistění, výškové práce, pronájem malířského vybavení, zednické práce, podlahy, dezinfekce prostor.

Společnost Discoveryou, s.ro. realizuje odvlhčení nemovitostí a historických památek, přičemž využíváme moderní elektro-fyzikální systémy českého původu.

Elektroinstalace, montáže a opravy silnoproudých elektrických zařízení do 1000V.

Montáž a opravy - elektrická zařízení

Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Stavební a zednické práce. Jak již bylo zmíněno firma Jakub Neoral se zaměřuje na stavební a zednické práce. Našim klientům nabízíme spolehlivost, zodpovědnost a profesionálně odvedenou práci. Naše služby zahrnují veškeré zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce, rekonstrukce koupelen, bytových jader i servis oken a dveří. ...

Naše firma se sídlem v Olešnici na Moravě se zabývá především zemními a výkopovými pracem. V rámci naší činnosti dále nabízíme také zednické práce, kdy zajišťujeme např. rekonstrukce rodinných domů, zateplování fasád, realizaci fasád a další zednické práce. Dále zajišťujeme komplexní tesařské, klempířské a pokrývačské práce (realizace nových i ...

Jan Musil se zaměřuje na přepravu a převoz různých druhů materiálů do nosnosti 5 tun a na zemní práce.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Natěračské práce fasády, střechy, ploty Malířské prácemalování - byty a pokoje - školní prostory a školky - kanceláře a firemní prostory - ordinace a zdravotnická zařízen - schodiště - dekorativní výzdoba prostor Reklamní nápisy a loga na omítku Úklidové služby

Plynoinstalační, topenářské, vodoinstalační práce. Projekce: - plynová zařízení na zemní plyn, propan a bioplyn - vytápění - zdravotně technické instalace (ZTI). Školení: - obsluha plynových zařízení - topič nízkotlakých kotelen - obsluha TNS. Termovize. Revize plynových zařízení, tlakových nádob stabilních.

Osobní zedník pro Vaši domácnost. Zaměřuji se na veškeré zednické a obkladačské práce a drobné rozvody vody. Také spolupracuji s řemeslníky a jsem schopen zajistit i další řemesla od topení a plynu, elektroinstalací, pokládky podlah, výrobu kuchyňských linek a nábytků na zakázku až po zabezpečení Vašeho domova připojením na pult centrální ...

Klempířství Pokrývačství Černovice se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech, výškové práce, hydroizolace a další klempířské a pokrývačské práce.

Karel Vaněrka se zaměřuje na pokládku, opravy a renovace podlah.

Firma zajišťuje dodávku litých podlah. Realizujeme anhidridové podlahy, betonový potěr a pěnu.

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

STOLAŘSTVÍ Jiří VODÁK se zaměřuje na ruční výrobu dřev pro stolní tenis nejen pro Evropu.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Truhlářská dílna MIPA vyrábí nábytek a interiéry na míru. Výroba a montáž kuchyňských linek v Blansku. Realizuje dětské pokoje, ložnice, koupelny a skříně.