Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost: - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy.

Prodej: -izolační materiál. Práce: -tepelné izolace -zvukové izolace.

Stavební firma: -výstavba a kompletní rekonstrukce střech -klempířské konstrukce -hromosvody -komínová tělesa -výhradně horolezeckou technikou (bez lešení). Prodej: -střešní krytiny -plechy -hromosvodové materiály.

Specializovaná stavební činnost: - sanace zdiva - injektáže zdiva - izolace - těsnění.

Stavební činnost - provádění staveb - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - bourací práce.

Vodo, topo, plyn - vodoinstalační a vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - montáž ústředního topení - rozvody vody - plynovodní přípojky - měření a rozúčtování tepla a vody.

Montáž topných systémů - revize, dodávka a montáž rozvodů topení, topných těles.

Stavební a terénní práce - realizace koupelnových jader - sádrokartonářské práce.

Stavebnictví, zednické práce - bytová výstavba - zateplování domů - obkladačské práce - podlahářské práce.

Služby: - externí energetik, veškeré činnosti nutné pro řádný odběr energií (elektřina, zemní plyn, teplo, voda) - správní a administrativní služby - analytické a obchodní služby - technické služby v oblasti voda, plyn, teplo a elektro

Práce: - sádrokartonářské - štukatérské - tapetářské - interiéry na klíč

Armovna, výroba, řemesla: - betonářská ocel - prefabrikáty - železniční přejezdové panely, podhrabové desky, plotové sloupky, silniční panely - zámečnictví

Zednické a dokončovací práce.

Automatizace řízení a optimalizace technologických procesů.

Dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná eurookna - hliníková okna, dveře Práce: - rekonstrukce koupelen - zateplování - zednické práce

Truhlářské práce, výroba: - kuchyně na míru - nábytek na zakázku Rekonstrukce bytových jader.

Truhlářské práce Restaurování: - nábytek.

Stavba, výstavba: -novostavby -rekonstrukce -pergoly Služby: -vyklízení prostor Práce: -sádrokartnářské -přestavby koupelen -dlaždičské práce Montáž: -plastová okna -dřevěné okna -žaluzie

Plynoservis. Prodej, montáž, servis, projekt, revize: -plynová zařízení