Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - přípravné práce pro stavbu, - zemní práce.

Práce: - klempířské - vzduchotechnické potrubí. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Ostatní stavební montážní práce.

Pneuservis Duleba. Oprava, servis: - pneumatik. Maloobchod, prodej: -pneumatiky. - alu disky. Prodej použitých pneumatik. Zemní práce minibagrem.

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.

Kamenictví. Práce: -terasové -kamenické.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - nátěry oken, dveří, nábytku.

Elektromontáže - domovní a průmyslové elektroinstalace - elektrické vytápění Revize nářadí a spotřebičů.

Truhlářství, tesařství - truhlářské práce - tesařské práce

Montáž, prodej, projekce: -topení -voda -plyn.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - natěračské - malířské - sklenářské.

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební -ve výškách -zateplování objektů -rekonstrukce interiérů -malování, tapetování včetně úklidu. Opravy, rekonstrukce: -fasády -památkově chráněné objekty.

Práce: - nátěry a nástřiky fasád, konstrukcí, střech - vnitřní malby - výškové práce. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Příprava staveniště. Zemní práce.

Malířské a natěračské práce: - vnitřní malby a nátěry -nátěry omítek, sádrokartonů, podlah - ochranné nátěry dřeva, lakování, renovace a nátěr oken, úklidové práce - renovační nátěry objektů, průmyslové a stavební nátěry a nástřiky - úpravy a nátěry fasád, betonů, střech a ocelových konstrukcí - stavební dokončovací práce.

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Zemní práce: - zemní práce - výkopové práce - stroje CAT 428C, UNC 060 - demolice, odstraňování jejich následků. Nákladní autodoprava: - stavební materiál. Prodej: - stavební materiál.

Klempířství, pokrývačství. Plechování ze všech druhů dostupných materiálů. Střešní krytina: - montáž tašek a šindelů dle přání zákazníka. Klempířské práce: - okapy, svody. Montáž střešních oken.

Instalatérské práce: - montáž vodáren a potrubí ve studni - montáž ručních a elektr.čerpadel. Rozvod: - odpadu - vody z plastů. Montáž, oprava: - zdravotní techniky (vodovodní baterie, splachovací WC, umyvadla).

Provádíme veškeré tesařské a pokrývačské práce. Výroba krovu, opravy střešních konstrukcí, pokládka střešních krytin, montáž střešních oken apod. Dále se zabýváme stavbou pergol, dřevostaveb a roubenek (i opravy), montáží palubkových podhledů -inteiér + exteriér.