Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Práce: - zasklívání balkónů, lodžií, teras - montáž plastových oken, garážových vrat - montáž rolet, žaluzií, markýz.

Dodávky, montáž: - protipožární a technické zabezpečení rozvoden a staveb. - protipožární kabelové prostupy, obklady, prosklení, přepážky, nátěry a retardace kabelů - prodej protipožárních materiálů - elektroinstalace Nabízíme: - zhotovení a opravy průmyslových elektrických rozvodů a domovních elektroinstalací - montáže a ...

Činnost: - hydroizolace a protiradonové izolace staveb fóliemi - střešní krytiny z fólií - izolace balkónů a teras proti vrchní vodě fóliemi - izolace zahradních jezírek a rybníků fóliemi - bazény z fólií.

Truhlářství, kamnářství. Výroba - truhlářství: - okna dřevěná jednoduchá, zdvojená, špaletová, EURO okna - dveře z masivu vnitřní, venkovní, balkónové, vchodové - dveře lamelové shrnovací plné, prosklené v osmi barevných odstínech - stylový nábytek z masivu dle vlastního požadavku i pro náročné zákazníky - výkladnice, garážová vrata ...

Zabýváme se opravami, montáží, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajišťujeme také revize požárních klapek.

Truhlářská a pilařská výroba: Truhlářství: - výroba špaletových dřevěných oken - výroba vchodových a bytových dveří - výroba kuchyňských linek včetně drátěného programu a vestavných kuchyňských spotřebičů - kompletní dodávka kuchyní včetně montáží - výroba schodišť - tesařské práce Pilařská výroba a obchod: - prodej stavebního ...

Výroba: - špaletová okna - okna s izolačními dvojskly - domovní dveře - EURO - domovní dveře rámové - dveře interiérové - obklady betonových a kovových schodišť - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek - vybavení ordinací. Zaměření a poradenská činnost zdarma.

Truhlářské práce, truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - zahradní altány, pergoly - interiérový nábytek z dýhy, lamina i z masivního dřeva: - předsíně, vestavěné skříně, šatní skříně - postele - dětský nábytek - žebřiny - parkety - dveře - schodiště.

Truhlářské práce Zabýváme se výrobou oken, dveří, nábytku, schodišť a ostatních výrobků ze dřeva na vaše přání.

Zakázkové tuhlářství a tesařství. - dřevěné fasády, terasy, pergoly

Truhlářství, podlahářství Provádíme zakázkovou výrobu stolů pro hotely, restaurace, vinárny a penziony.To vše v krátkých dodacích lhůtách a za přijatelnou cenu .

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavné skříně Pokládka, montáž - plovoucí podlahy - venkovní a vnitřní palubky

Projektování, dodávky, finální dodávky: - vzduchotechnika - větrání - klimatizace - odsávání škodlivin - pneumatická doprava - hlukové studie - úprava vod - filtrace - demineralizace - tepelné úpravy - vytápění - kotelny.

Klempířské práce Pokrývačské práce Tesařské práce - lehké výměny trámů a krovů

Stavby, opravy, rekonstrukce: -šikmé a ploché střechy -střešní krytiny -klempířská dílna. -pokrývačské práce -tesařské práce -solární systémy -vzduchotechnika Prodej, vzorková prodejna: -materiály pro střechy -poradenská služba -zpracování cenové nabídky

Zemní práce Vrchlabí, Hostinné, Trutnov a celé Krkonoše Zemní i výkopové práce s pomocí kráčejících bagrů. Díky našim kráčejícím bagrům zvládneme veškeré zemní práce v těžce dostupných terénech, v lese, okolo kolejí, na svahu i při čištění rybníků - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápěč V zimních měsících provádíme ve Vrchlabí a ...

Činnost: - realizace staveb - demoliční práce - výstavba komunikací - penetrační makadamy - hrazení bystřin - inženýrské sítě - meliorační práce.

Elektrikářské práce: - oprava a výměna jističů - oprava elektro spotřebičů - rekonstrukce elektrických rozvodů - montáže, revize.

Montáž, opravy, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - datové rozvody - elektroinstalace - TV rozvody.

Činnost: - zemní práce - výkopové práce - zahradní a terénní úpravy - pokládka zámkové dlažby - základy staveb - výkopy bazénů - výkopy kanalizace - výkopy inženýrských sítí.

Zámečnické práce, výroba: - schodiště - zábradlí exteriérové, interiérové - zastřešení - pergoly - balkóny - ploty - brány křídlové, posuvné - branky - ocelové konstrukce.

Klempířství, pokrývačství, tesařství: - opravy a realizace střech - opravy a zhotovení střešních krovů - zahradní altány, krytá stání na auta - výroba a montáž klempířských prvků - opravy okapních svodů - hydroizolace rovných střech, balkónů a teras.

Kominictví Trutnov zajišťuje profesionálně kominické práce Provádíme: - vložkování komínů - revize a pravidelné kontroly komínů - čištění komínů ( i o víkendu) - frézování komínů Oficiální kontroly probíhají dle platných předpisů. Působíme po celém Královéhradeckém kraji, Trutnovsku, Krkonoších, Trutnově, Mladých Bukách a v Peci pod ...