Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Kabelové rozvody: - průmyslové objekty Elektrická topení, elektroinstalace: - byty, rodinné domky Revize, přihlášky k odběru elektrické energie.

Sklenářství. Práce: - sklenářské - rámování obrazů - glavírování zrcadel - pískování ploch skla a náhrobních desek

Naše firma nabízí: - pokrývačské práce - tesařské práce - klempířské práce - vnitřní úpravy Kompletní dodávky materiálů: - přírodní břidlice - pálené tašky - betonové tašky - asfaltové šindele - plechové krytiny - evergreen systémy - stavební dřevo - klempířské výrobky - střešní doplnky - sádrokartony.

Práce: -ploché smaltování včetně šablonování písma -autovýfuky-smaltování -dopravní a informační tabule -bezpečnostní a požární tabulky -domovní čísla, názvy ulic -kachlové plechy Služby: -výškové práce s plošinou MP 20 Doprava, autodoprava: -vnitrostátní doprava vozy Avia

Stavební firma. Rekonstrukce panelových a bytových domů -zateplení obvodového a střešního pláště, výměna oken, dveří, vnitřní rozvody, nástavby, vestavby, rekonstrukce balkónů a lodžií -projekční a inženýrská činnost. -dodavatel Zelená úsporám

Měřící a regulační technika technologických procesů. Projekce, instalace, servis: - měřící a regulační technika. Dodávka: - termočlánky - kompenzační vedení - převodníky. Projekce, montáž, revize: - silnoproudé technologické rozvody. Obchodní a technické zastoupení firem: MANNESMAN, HARTMAN+BRAUN, ABB, SENSYCON.

Nabídka: -Bytová jádra a stavebně řemeslné práce -Zhotovení bytového jádra -Demontáž stávajícího jádra -Vyzdění nového modulu -Montáž vany, sprchového koutu, obkladů a dlažby, vodovodní baterie, zárubně a dveře -Vymalování, zednické, obkladačské, dlaždičské, sádrokartonářské a malířské práce -Provádíme drobné opravy, montáže a údržbu

Projekty elektroinstalace, montáže a revize. Instalace elektronických zabezpečovacích systémů. Montáž a dodávka hromosvodů.

Nabízíme výrobu a renovaci kardanových a klikových hřídelí, homokinetických kloubů pro nákladní, osobní a zemědělskou techniku. Zámečnické práce.

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -tesařské.

Naše firma se zabývá: -Mapové podklady a databáze: -vektorové mapy -rastrové mapy -tištěné mapy -Softwarová řešení -Gis a vektorizace -Digitální kartografii -Plány měst s čísly popisnými pro obecní a městské úřady nebo venkovní informační tabule.

Výroba a prodej: dřevěné postele, postele z masivu, rošty, matrace. Truhlářská výroba nábytku na zakázku. Kuchyně, ložnice, stoly, židle.

Provádíme montáž sádrokartonových systémů, půdní vestavby a další stavební úpravy. Příčky, podhledy, koupelnová jádra, hluková a tepelná izolace, podlahy plovoucí a dřevotřískové, zavěšené kazetové stropy, zateplování fasád + omítky, bourací práce.

PRÁCE: - elektroinstalace - montáže, projekty a revize elektrozařízení NN, VN do 35 kV - údržba a opravy veřejného osvětlení - hromosvody - návrhy a realizace venkovního i vnitřního osvětlení - elektrické topné systémy Smluvní partner ČEZ Distribuce, a.s. .

PRÁCE: - topenářské OPRAVY: - litinové kotle - ústřední topení

Firma se zabývá: STAVEBNÍ ČINNOST -Projekty -Zednické práce -Obkladačské práce -Malířské a lakýrnické práce -Instalatérské práce -Topenářské práce -Zámečnické práce ELEKTRO -Rozvody elektro slaboproud/silnoproud -Revize elektro -Elektronické zabezpečovací systémy -Domácí dorozumívací systémy -Projekty -Datové ...

Zaměřuje se na montáže elektrických zařízení do 35 kV a hromosvodů. Provádí revize a projekce.

Revize elektroinstalace budov, revize, el. spotřebičů, revize, el. ručního nářadí, revize hromosvodů, revize pracovního stroje, revize zdravotnického zařízení, měření osvětlení, elektromontážní a elektroinstalační práce, Protokol o určení vnějších vlivů, revize zdvihacího zařízení, Česká Lípa, Novák Zbyněk

Naše firma se zabývá: -Vodoinstalace -Zednictví -Sádrokarton -Obklady -Dlažba

Klempíř, pokrývač. Práce: -klempířské -pokrývačské.

Servis, oprava, montáže: -domácí i průmyslové chlazení.

Práce: -zámečnické. Zámečnictví.

Firma se zabývá: -ústřední vytápění budov včetně zdrojů tepla (plynové kotle, kotle na tuhá paliva, elektrokotle, tepelná čerpadla ….) -vytápění a rekuperační větrání nízkoenergetických a klasických staveb -rozvody vody a kanalizace včetně kompletace zařizovacími předměty -plynové rozvody, průmyslové plynovody

startery, autoelektrika, elektroinstalace - hydraulické čerpadla ORSTA - hydraulické soustavy,hydraulika: - pístnice - mailery - rozváděče - posilovače řízení - servořízení ORSTA - hydraulická ruka - zvedáky ( panenka, hever ) Práce zámečnické, výroba: - pístnice ORSTA - soustružení, broušení nakulato - ...

Prodej - kuchyně Prodej - nábytek - bytové doplňky - komody - ložnice