Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Lakýrnické práce. Povrchové úpravy materialu metelickými barvami. Restauratorské práce - opravy novostaveb interiér, exteriér, fasády.

Klempířství – Pokrývačství JaNaŠ - klempířské práce - pokrývačské práce.

Stavební projekce. Zajištění průzkumných a geodetických prací.

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Kominické práce. Kamnářské práce. Pobočka: - Adolfovice 99 - tel.:584401839.

Interiérové studio. Výroba: - nábytek. Truhlářské, stolařské práce.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Služby: - vodoinstalatérské - plynařské.

Stavební činnost. Výstavba: - pozemní a vodohospodářské stavby. Kanalizace. Demolice. Rekultivace. Silnice. Mosty. Objekty na vodních tocích. Regulace, revitalizace vodních toků.

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Sklenářství. Sklenářské práce.

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...

Kovošrot. Výkup, zpracování: - kovový odpad. Zemní a výkopové práce.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně.

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - koupelny - půdní vestavby - sádrokartony - obklady, dlažby - plovoucí podlahy - sanační systémy - sanace vlhkého zdiva.

Geologické i zeměměřičské práce, průzkumy, sanace a rekultivace. Soudně znalecké posudky. Sídlo firmy: - Na Sídlišti 820, Zlaté Hory.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Sklenářství Jitka Sklenářské práce. Rámování obrazů. Výroba vitráží. Zhotovení paspart. Prodej: - polykarbonátových desek - trapézových desek - prosvětlení střech a plášťů z PVC - Marvec PVC SHEET - Marlon ST® Longlife.

Stavební práce: - kanalizace, vodovody, plynovody - zemní práce - úprava toků a hrazení bystřin - stavba rybníků a nádrží.

Truhlářské a stolařské práce.