Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - montáž sádrokartonu.

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen.

Stavební a realitní činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - zednické práce - podlahářské práce - prodej a pronájem nemovitostí.

Stavební činnost - přestavby a rekonstrukce domů a bytů - bourací práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - pokládka dlaždic - voda, topení, plyn.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové, nerezové svařence - schodiště - vrata, ploty, brány.

Práce: - malířské - natěračské - tapety, tapetování - čištění, nátěry fasád a střech - montáž zábran proti ptactvu - sádrokartonářské.

Služby - správa budov - technické zařízení budov TZB (vytápění, klimatizace, elektroinstalace, ...) - poradenská a konzultační činnost - energetické audity - inženýring, projektová činnost.

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovový nábytek - kovová vrata, mříže.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Práce: - malířské - natěračské.

Činnost: - výstavba nových a rekonstrukce stávajících rozvoden ZVN, VVN, VN, NN - revize - údržba energetických zařízení - výroba rozváděčů - energetické montáže

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Plzni, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

Truhlářství, atypická výroba truhlářských produktů, řadíme se k nejlepším firmám v oboru. Výroba: - nábytek - stavební truhlářství, okna, dveře - schodiště - kuchyně na míru - zakázkové truhlářství - postele na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -čalounické.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - elektrikářské práce - zabezpečovací systémy - hromosvody - TV, SAT technika.

Stavební činnost, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - zednické práce - sanace - obkladačské práce - sádrokartonářské práce

Činnost: - výkopové práce - terénní úpravy

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - hrubé stavby - zemní práce - zámková dlažba - domovní kanalizace a čistírny odpadních vod

Práce: - pokrývačské, tesařské a klempířské

Služby: - výškové práce - periodické prohlídky revize osobních ochraných pracovních prostředků proti pádu z výšky - školení. Lezecká stěna. Prodej, půjčovna, pronájem: - výstroj pro horolezectví a sportovní lezení

Práce, řemeslo: - kamenictví - kameník