Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -střechy na klíč.

Kovářství a zámečnictví. Výroba: -vjezdové brány -plotové díly -zábradlí -kované mříže -kované polotovary. Zakázková kovovýroba. Prodej kovových polotovarů.

Revize elektrických zařízení. Navíjení vinutých dílů.

Truhlářství, dřevovýroba. Výroba: -stavebně truhlářské výrobky z masivního dřeva a lepené třívrstvé lamely -okna -dveře -schodiště -kopie historických oken a dveří.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Pila. Dřevovýroba: -výroba atypických palet a beden -stavební truhlářské práce -bytové doplňky -prodej impregnace -moření dřeva -hoblování trámů -plotovky.

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce.

Elektroinstalační práce: -havarijní elektrikářské práce -provádění domovních a průmyslových elektroinstalací, hromosvodů a rozvaděčů -rekonstrukce starých el vedení v Al za Cu

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Elektroinstalační práce: -montáž, rekonstrukce a opravy elektrické instalace bytové i nebytové -hromosvody -montáž a servis elektrokotle Protherm. -revize el. zařízení do 1000V, prostory tř. A

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Studnařské práce: -vrtání studní -prohlubování studní -kopání studní -čištění studní -podvrtávání tvrdých hornin pod komunikací. Zemní práce s minibagrem.

Zemní práce: -výkopy strojem Hitachi, minibagrem a kolovým bagrem DH** 112* -bagrování septiků, bazénů -základy pod chatky, garáže, rodinné domky, výkopy na betonové piloty -srovnávání terénu-svahování -kanalizace do hloubky 2, 5* m***, včetně montáže do průměru 250* mm** -výkopy pro kabely a plyn včetně dokončovacích ...

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.

Výroba, montáž, dodávky vzduchotechniky a klimatizace. Projekce, obchodní činnost, servis a opravy, nátěry a izolace. Revize požárních klapek. Výroba ALP* potrubí, měření a regulace. Výroba nerezových odsavačů par včetně lapačů tuku a osvětlení.

Kompletní instalatérské a topenářské práce: -instalace vodovodu, kanalizace, ústředního topení včetně dodávky kotlů.

Stavební práce: -zemní a bourací práce -úpravy toků, rybníků -výstavba a likvidace skládek -odvodnění pozemků zemědělských a sportovních -výsadba zeleně.

Stavební práce: -zednické práce -montáže oken a dveří.

Stavební práce: -půdni vestavby na klíč -rekonstrukce interiérů na klíč -sádrokartonové podhledy -minerální kazetové podhledy -příčky a stěny -veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany -rekonstrukce bytového jádra -zvukové a tepelné izolace -malířské práce.

Instalatérské a topenářské práce: -plynofikace rodinných domků -ústřední topení -solární systémy -pravidelné prohlídky plynospotřebičů -revize domovních plynovodů.

Stavební práce: -půdní vestavby -rekonstrukce interierů -montáže požárních konstrukcí -montáže plastových oken.

Truhlářská výroba: -samonosná schodiště -nábytek -židle, stoly -postele -skříně -zahradní nábytek -interiérové i exteriérové dveře