Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba a opravy: -průmyslová chladicí zařízení -vzduchotechnická zařízení.

Práce: -truhlářské -tesařské -výroba a montáž dveří -výroba zárubní.

Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce, zemědělské usedlosti -rekonstrukce výtahových šachet, výstavba nových -sádrokartony -elektro práce -voda, topení -vzduchotechnika. Sklad: Libušínská 60 Plzeň

Natěračské práce. Nátěry: -fasády -střechy -mosty -jeřáby -sila -konstrukce -energomosty.

Malířské a lakýrnické práce.

Stavební práce: -izolace plochých střech -tepelné izolace -izolace základových desek -izolace proti radonu -živičné šindele -klempířské práce -natěračské práce -hromosvodářské práce -pokrývačské práce -polykarbonátové světlíky.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Plynové spotřebiče: -montáž -servis -záruční i pozáruční opravy.

Prodej, poradenství a pokládka podlahových krytin: -koberce, PVC -plovoucí podlahy dřevěné, laminátové -parkety -masivní podlahy -vinylové podlahy -renovace podlah. Zastoupení firem: -BONA -MAKO -BHK -EGGER -FATRA -BALTERIO Půjčovna brusek.

Tesařství: -krovy, pergoly, zahradní altánky, přístřešky -montáž roubených konstrukcí (srubů) na klíč -dodávky, montáž všech druhů střešních krytin -kompletní dodávky, montáž klempířských prvků -kompletní dodávky, montáž střešních oken VELUX.

Topenáři. Topení, voda. Obchodní činnost. Prodej sanitární keramiky a doplňků koupelen: -koupelny -obklady -dlažby -vodoinstalační materiál.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Izolace, sanace, stavební chemie, odvodnění: -izolace proti vlhkosti -nové i renovace -kompletní sanační systémy -odstraňování vlhkosti -řešení teras, balkonů -reprofilace betonových konstrukcí, jímek -průmyslové podlahy. Stavební, projekční a obchodní činnost. Sanační práce a rekonstrukce, poradenství v oblasti izolačních ...

Foukaná izolace minerální vatou ISOVER, ROTAFLEX a PUR GRANULATE TIPUREN .Vhodná pro starší RD i novostavby, průmyslových, zemědělských objektů. Zateplení střech, stropů, stěn . Velká úspora nákladů na vytápění, rychlá návratnost investice.

Stavební firma. -generální dodavatel staveb -dodavatel stavebního materiálu -stavební systém DURISOL -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby -zemní práce -pokládka zámkové dlažby a chodníkových prvků.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Výškové práce. Nátěry ocelových konstrukcí.

Montáž, opravy: -trakční vedení 25 kV, 3 kV -optické kabely -kabelové rozvody -elektroinstalace -venkovní osvětlení.

Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Detekce toxických plynů. Montáže a revize: -elektroinstalace -hromosvody.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické. Opravy, montáž: -měřidla.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Zámečnická a havarijní služba: -otevírání bytů -otevírání aut -otevírání trezorů.