Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výroba, montáž: - zimní zahrady z ocelových, hliníkových a plastových konstrukcí - zasklívání pergol, altánů, teras - zastřešení bazénů - vchodové stříšky.

Výstavba, servis, provozování: - solární elektrárny Činnost: - návrh a realizace infratopení Wellina - prodej, montáž a servis vzdušných solárních panelů SolarVenti

Služby: - stavebně truhlářská a tesařská výroba.

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Činnost - pokládka zámkové dlažby, chodníků.

Společnost Miroslav VERBIČ - STŘECHA KOMPLET realizuje veškeré druhy střech na klíč. Provádíme kompletní pokrývačské, klempířské a tesařské práce včetně izolací plochých střech, montáže střešních oken i oprav komínů. Zakázky vykonáváme v lokalitě do 70 km od Plzně. Prováděné práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž ...

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - okna, dveře - kancelářský nábytek.

Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž podlahového vytápění - mechanické čistění odpadů a kanalizace.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - montáž sádrokartonů - elektroinstalační práce - podlahářské práce - dokončovací práce v bytech, domech.

Projekční činnost - projektování ocelových konstrukcí, technologických celků - projektování speciálních strojů a zařízení. Opravy, servis a úpravy strojů a zařízení - generální opravy strojů a zařízení - opravy hydraulických a pneumatických strojů - repase strojů - zajištění náhradních dílů - seřízení strojů a poradenská ...

Firma Hana Vanišová poskytuje kompletní pohřební služby a převozy zesnulých v rámci celého Plzeňského kraje. Pohřební služby: - převozy zesnulých i ze zahraničí, nepřetržitá služba, nonstop telefon 775215860 - vyřízení úředních formalit, úmrtního listu zdarma - repatriace, úprava zesnulého - zajištění důstojného smutečního rozloučení v ...

Instalatérství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vzduchotechnické práce - realizace kotelen, strojoven, výměníkových stanic a průmyslových hal. Půjčovna vysokozdvižných elektrických nůžkových plošin.

Stavební činnost - zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce - tesařské a pokrývačské práce. Opravy, servis a údržba strojů - přístroje a potřeby pro domácnost. Údržba zahrad, sekání trávy. Úklidové práce.

Dodávka, prodej, montáž, údržba a servis klimatizace - nástěnná klimatizace - podstropní, parapetní klimatizace - kazetová klimatizace - chladící technologie.

Vodoinstalaterství, topenářství - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - rozvody vody a odpadů - montáže solárních systémů, tepelných čerpadel.

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž nábytku - kuchyně - postele - vestavné skříně.

Pronájem montážní plošiny MP2 2. Výškové práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - zemní práce - skladování - ubytování Autoservis, autoopravna: - osobní a nákladní vozy

Služby: - elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - revize