Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnictví: -lisařské práce -kování na válendy s úložným prostorem -drobné zámečnictví.

Restaurátorské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - kancelářská nábyek - koupelnový nábytek Zakázková výroba - nábytek (interiérový, atypický) Dodávka - schodiště

Nabízíme klempířské a pokrývačské práce, montáž a opravy všech druhů střešních krytin, izolace nad krokvemi systém TOPROCK, montáž střešních oken ROTO, VELUX, cenové kalkulace, střechy na klíč.

Truhlářství. Truhlářské práce -okna, eurookna -vchodové a interierové dveře.

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.

Truhlářské práce. Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek.

Projekce, realizace interiérů: -kanceláře -školní a závodní jídelny -restaurace, bary -obchody -penziony -byty. Podlahářské práce.

Zakázková výroba: -osobní přívěsy -nákladní přívěsy -nástavby na užitková vozidla -pojízdné prodejní stánky -náhradní díly. Zámečnické práce.

Veškeré sklenářské práce: -okna -dveře. Montáž, dodávka polykarbonitů.

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Montáž, servis a prodej klimatizací Daikin, LG, Toshiba a tepelných čerpadel Daikin Altherma a LG Therma V. Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -tepelná čerpadla vzduch-voda, vzduch-vzduch.

Kovovýroba: -mříže, brány, vrata -zámečnické práce -montáž žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu -zasklívání balkonů a lodžií -montáž sekčních vrat včetně pohonů.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Práce: -zámečnické -stavební.

Stavební firma: -stavební práce -stavby na klíč -inženýrské sítě -stavebniny.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Průmyslové podlahy. Provádíme realizace průmyslových strojně hlazených betonových a anhydritových podlah, epoxidových stěrek včetně pokládky hydroizolačních folií.

Prodej a montáž - podlahové krytiny Výroba - obklady schodišť (dřevo) Montáž - dveře, zárubně Montáž obklady schodišť dřevo

Truhlářství. Truhlářská výroba: -nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek.

Výroba a rozvod tepla. Topenářské a vodoinstalatérské práce.

Provádíme elektroinstalace, audio, video, antény, opravy strojů a zařízení, zabezpečovací služby. Vše rychle a kvalitně za příznivé ceny. Na zabezpečovací systémy Jablatron zdarma prodloužená záruka na 5 let.

Zámečnictví: -automatické vjezdové brány -garážová vrata -průmyslová vrata -parkovací systémy -roletové systémy.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské práce -montáže solárních systémů, tepelných čerpadel a centrálních vysavačů.

Elektroinstalační a revizní práce: -vysoké i nízké napětí -inženýrská činnost -hromosvody. Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001