Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební práce: - hrubé stavby - zednické práce.

Práce: - zednické - malířské - obkladačské.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -montáž střešních oken.

Stavební firma Kompozit spol. s r.o. - specializace na průmyslové podlahy ze syntetických pryskyřic lité a stěrkové, podlahové systémy. Epoxidové a polyuretanové stěrkové i lité podlahy. Podlahy do garáží, servisů, obytných a exkluzivních prostor shouroomů atd.

Tesařství, výroba: - pergoly - dřevostavby

Služby: - zemní a výkopové práce - odvoz hlíny, suti a odpadu - dovoz písku, betonu

Činnost: - pokládka zámkové dlažby - stavební činnost

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce

Služby: - výškové práce - opravy fasád na historicky cenných objektech - štukatérské práce

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Činnost: - kovoobrábění - kovovýroba - strojní zámečnictví

Geodetická kancelář Jaroslav Lízner poskytuje komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie. Provádíme veškeré vytyčování z oblasti inženýrské geodézie, geometrické plány, geodetické zaměření skutečného provedení staveb a také polohopisné a výškopisné plány. Pomůžeme Vám i při dalším jednání s katastrálním úřadem. Naše kancelář sídlí na adrese ...

Jsme geodetická firma zabývající se službami v oblasti katastru nemovitostí a výstavby. Specializujeme se na vytyčování vlastnických hranic lesních pozemků.

Sanace a reprofilace železobetonových konstrukcí.

Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, revitalizace objektů - zateplování budov - inženýrská činnost - návrhy interiérů.

Stavební práce: - fasády, omítky - pokládka zámkové dlažby - obkladačské práce - rekonstrukce objektů - demoliční práce - zakládání staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - hrubé stavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba - montáž obkladů, dlažeb.

Návrh, dodávka, montáž, orpavy: - TV antény - satelitní antény - antén pro příjem pozemního vysílání DVB-T - společné TV antény - elektronické zabezpečovací systémy - domovní telefony, zvonky - datové rozvody. - elektroinstalace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.