Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Řemesla, služby - malířské práce - sádrokartonářské práce - obkladačské a dlaždičské práce - rekonstrukce koupelen

Dodávka: - solární topení - topenářský materiál. Kompletní topenářské práce.

Truhlářství, podlahářství

Zámečnictví. Výroba: -vrata, brány. -plotové dílce. -schodiště, zábradlí. -svářečské práce.

Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -základové desky. -hrubé stavby domů. -rekonstrukce domů. -zateplení budov. -půdní vestavby. -pokrývačské práce. -elektroinstalační práce. -pokládka zámkové dlažby. -montáž oplocení. -betonové oplocení.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Práce: -zemní, výkopové. -demoliční.

Výškové práce: -nátěry střech, okapů. -montáž protisněhových zábran. -opravy dilatačních spár.

Stavební práce: -zděné i dřevěné stavby -stavby na klíč -rekonstrukce -tesařství -klempířství a pokrývačství -zednictví -izolace Zelená úsporám. Pořez a prodej: -dřevo

Práce, řemesla: -klempířství -tesařství

Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení. Prodej a montáž: - plynové a kombinované sporáky - plynové kotle, topidla, ohřívače vody.

Truhlářství, podlahářství

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování vlastnických hranic pozemků - mapové podklady - inženýrská geodézie (např.vytyčování základů budov). Znalecké posudky: -odhady cen pozemků a porostů.

Provádíme: - zemní a stavební práce - výstavba inženýrské sítě, vodovody a kanalizace - stavební činnost.

Elektrikářské práce Potisk a prodej - reklamní předměty Prodej - samolepky E-shop - samolepky - reklamní předměty - trička - mikiny - čepice - tašky - bundy, ... Potisk, výšivky - textílie Velkoplošný tisk Sítotisk

Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektroinstalace do 1000V Prodej a montáž - domovní telefony - videotelefony

-Dokončovací stavební práce v rozsahu nařízení vlády č. 140/2000 Sb. a lakýrnické a písmomalířské práce