Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zateplování - budovy Kompletní stavební činnost, výstavba - rodinné domy

Prodej : - obklady - dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty - vany - vodovodní baterie - koupelnový nábytek Realizujeme koupelny na klíč.

Malířské práce restaurování - nástěnné malby - fresky Restaurátorské práce - nástěnné malby - fresky

Ekonomické poradenství Půjčky - úvěry - hypotéky Zateplování budov Stavební dozor Stavební projekce Výstavba a rekonstrukce - budovy

Klempířství Pokrývačské práce

Truhlářské práce Restaurování: - nábytek - starožitnosti

Bourací práce hydraulické kladivo Zemní práce JCB - traktor, bagr, minibagr

- žaluzie - rolety - markýzy - vrata - mříže - sítě proti hmyzu - elektronivké zabezpečovací systémy -.zasklívání balkonů a lodžií - prosklené přístavby a altány

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Tesařství Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, montáž - střešní okna

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.

Jsme profesionální podlaháři s mnohaletými zkušenostmi s pokládáním podlah všech druhů. Zajistíme pro vás kvalitní materiály podlah a kompletní pokládku a servis podlah. Nechte odborné práce na profesionálech.

Provádím práce: - zemní - výkopové - stavební Přípojky: - kanalizace - plyn - elektrika - výkopové bazény

Montáž: -sádrokarton -tepelná a zvuková izolace -montované a zateplovací fasády -půdní vestavby.

Práce: -topenářské -instalatérské -plynařské.

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Topenářství Servis a oprava: -topení -voda -plyn.

ROTAS - Montáže, opravy a revize: -elektrické zařízení do 1000 V-NN revize a odstraňování závad bez SNV do 1000V. -hromosvody. Školení a zkoušky z vyhlášky 50/82 Sb.

Práce, služby: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Montáž, práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - zateplení střech - montáž střešních oken - montáž palubek - tesařské práce.