Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - pokládka plovoucích podlah - malířské práce

Služby: - rámové zasklívání systémem Thermalux (lodžie, balkony, zimní zahrady, pergoly) - bezrámové zasklívání systémem Optimi - zámečnictví

Práce: - klempířské a pokrývačské - tesařské - truhlářské

Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce domů, bytů - obklady, dlažby

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice

Práce, řemeslo: - sklenářství

Půjčovna, pronájem: - přívěsné vozíky Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské

Kamenictví - výroba a prodej pomníků - zpracování kamene.

Stavební činnost - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader - výstavba rodinných domů na klíč - zednické práce.

Elektroinstalační práce - elektroinstalace rodinných domů - slaboproudé rozvody - hromosvody - montáž: zabezpečovací a kamerové systémy.

kominické práce, práce ve výškách s využitím horolezecké techniky

Stavební práce - rekonstrukce budov - elektroinstalační práce - sádrokartonářské práce - tesařské práce.

Stavební činnost - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - montáž, revize hromosvody - instalace inteligentní domácnosti, kamerové a bezpečnostní systémy.

Elektroinstalační práce - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Firma Jiří Legner poskytuje služby v oboru topenářství a rozvodu plynu. Provádíme odbornou montáž, opravu a servis automatických kotlů na tuhá paliva zn. Benekov. Mezi další služby, které mohu svým zákazník nabídnout patří také vyřizování kotlíkové dotace, odborné poradenství, výpočet tepelné ztráty objektu a další. Práce, řemesla, služby: - ...

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Služby - průzkumné práce v oboru inženýrské geologie, hydrogeologie a geotechniky - geotechnické průzkumy - vypracování hydrogeologických posudků - pasportizace objektů.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Zemní práce - výkopové práce - bourací a demoliční práce.

Zámečnické práce - výroba: vrata, branky, mříže, přístřešky, schodiště, zábradlí.

Výškové práce - montáž, údržba a opravy hromosvodů - čištění, opravy a nátěry fasád - kácení a prořezávání stromů.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.