Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Topenářské práce Vodoinstalační práce

Nabízíme komplexní řešení v oblasti budování sítí pro přenos elektrické energie

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce - různé dekorační malby Tapetářské práce Restaurátorské práce - ornamenty - linkovací technika - šablony.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Broušení - hroby - žulové kamenystavění - pomníky urnové háje Obkladačské práce Zednické práce

Prodej - deskový materiál laminové, dýhované, surové, dřevotřískové desky, sololit, sololak - pracovní desky KRONOSPAN, EGGER Truhlářské práce Možnost dodání - vestavěné spotřebiče - digestoře Zakázková výroba, montáž - kuchyně - kuchyňské linky - kuchyňská profilová dvířka (foliová, dýhovaná) - ...

Izolatérské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Zateplování fasád Pronájem a montáž - lešení Pokládání - obklady - dlažby Stavba - rodinné domy Zednické práce

Lakýrnické práce Malířské práce Přípravné a dokončovací zednické práce

Naše firma působí na trhu již 17 let. Provádíme tyto práce: - výroba a montáž všech typů střešních vazeb - pokládka všech druhů krytin - sanační a ochranné nástřiky - výpočty a dodávka všech použitých materiálů - hoblování, výroba pergol, zahradních sezení atd. - podbíjení říms a obklady interiéru palubkami - zateplování ...

Provádění geodetických prací. Zaměření inženýrských sítí pro kolaudaci. Vytyčení hranice zemědělských a lesních pozemků.

Demolice železobetonových konstrukcí Vrtací práce pomocí diamantové techniky Opravy - betonové konstrukce

Zámečnická výroba - mříže Jeřábnické práce Práce s manipulátory MATBRO – dosah 7m Zámečnická výroba - zábradlí - plotové dílce Zemní práce - práce se zemními stroji (bagr KOBELCO, UNK 320 LOCUST 903) Výroba - konstrukce hal, přístřešků včetně opláštění - kovové konstrukce Broušení na kulato, na ...

Tesařské práce Montáž krovů, pergol, altánů, bednění schodů bazenů... Dodávka dřevostaveb na klíč ekologické stavby Výroba - dřevěné rybářské pramice Montáž - sádrokartony Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.

Truhlářské práce. Výroba nábytku - kuchyně, postele, vestavěné skříně.

Nabízíme vám komplexní služby od návrhů až po realizace interiérů na klíč. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, zajistíme veškeré stavební práce a návazně i vybavení kuchyňskou linkou, dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalšími bytovými doplňky. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Nabízíme: - broušení a lakování parket - renovaci dřevěných podlah - pokládku plovoucích podlah - pokládku PVC.

Servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - topné systémy - elektřina, plyn. Topenářské práce.

Provádíme stavební práce, obklady, zateplení, sádrokartony a omítky..