Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - pokrývačské - klempířské - realizace střech.

Činnost: - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce

Činnost: - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce koupelen - plovoucí podlahy - sádrokartony - pokrývačské, klempířské, tesařské práce Výroba: - kuchyně - vestavné skříně

Montáže, demontáže lehkých střešních krytin. Údržba střešního štítu, okapových systémů a jiných klempířských prvků.

Podlahářské práce, podlahář - pokládka PVC podlah, koberců, vinylových podlah, marmolea - pokládka dřevěných podlah a dřevěných parket.

Výroba, repase: - kovářské, zámečnické prvky - mříže, branky, ploty - schodiště - atypické požární dveře - zámečnické práce.

Služby - technická zařízení budov TZB - inženýrská činnost - energetické projekty - servis zařízení.

Dodávka, montáž: - strukturované kabeláž - rozvody elektřiny - hromosvody - výroba rozvaděčů.

Stavební činnost - výstavba nízkoenergetických a pasivních domů - rekonstrukce domů - zateplování - sádrokartonářské práce - malířské práce - projekční činnost - plynařské práce, plynofikace - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace.

Společnost Alumex je výrobcem a dodavatelem střešních konstrukcí. www.alumex.cz

Hodinový manžel: - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce - pokládka laminátových podlah - vodoinstalace - údržba zahrad.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - dodávka a montáž elektroinstalačního materiálu - montáže a údržba elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - servis, opravy a revize zdvihacích zařízení.

Stavební práce: - zateplování fasád - sádrokartony - malířské práce - obklady, dlažby.

Práce: - kamenické - kameník.

Činnost - sádrokartonářské práce - montaž minerálních podhledů - dokončovací stavební práce .

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - dřevěná schodiště - pergoly.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Služby, práce: - foukaná izolace - oprava, servis okna, oken, dveře - fasádní systémy a obklady

Truhlářství: - nábytek na míru - vestavěné skříně.