Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma Stavby HELLER se zaměřuje na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov a to i historických, půdní vestavby, přestavby koupelen, bytových jader a spoustu dalších stavebních prací. Sídlíme v obci Slabce, okres Rakovník. Zakázky realizujeme především v západní části Středočeského kraje a v oblasti Praha - západ. Stavební firma: ...

Stavební činnost - pokrývačské práce - drobné zednické práce.

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - montáže střešních oken - montáž světlovodů.

Služby - vedení účetnictví a zpracování daní - kurzy účetnictví - finanční poradenství. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce.

Činnost - provádění strojních omítek: - sádrové omítky - vápenosádrové omítky - vápenocementové omítky a štuk - rekonstrukce omítek.

Stavební a zemní práce - zednické práce, terénní úpravy - výkopové práce - řízený a neřízený protlak - pokládka zámkové dlažby - odstranění, řezání, položení asfaltu. Nákladní doprava - přistavení kontejneru.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - zednické práce - malířské práce - stěrkování, štukování - sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce.

Stojírenská činnost - zámečnické práce - soustružení - frézování - brusičské práce.

Činnost - jádrové vrtání - řezání betonu - stavební práce - vodoinstalace, topení - podlahové topení - solární systémy.

Práce - demolice - bourací práce, bourání - strhávání stropů - okopávání omítek.

Podlahové krytiny, stěrky, lepidla, laky a nářadí, lišty na podlahy obvodové i přechodové.

Chemické ošetření dřeva proti dřevokaznému hmyzu a houbám: - dřevěné konstrukce - dřevěné stavby - starý nábytek. Likvidace plísní a dřevokazných hub.

Činnost: - CNC obrábění, frézování - zámečnické práce.

Práce: - elektroinstalace - revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Stavební firma: - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - výstavba rodinných domů - omítky - stavba plotů - instalatérské práce.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Činnost: - zateplování domů stříkanou PUR pěnou, PUR panely Výroba, montáž: - garážová vrata, vjezdové brány - ocelové, kované ploty - montáž WPC terasy.

Práce: - zemní - terénní úpravy - bourací, demolice - zimní údržba komunikací - recyklace stavebních odpadů. Nákladní autodoprava: - doprava zeminy, stavebního materiálu - pronájem kontejnerů.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové konstrukce - trezorové skříně - kovová schodiště - kovová vrata, ploty.

Činnost: - elektromontážní práce - elektrikář - servis elektrokotlů - měření termokamerou.

Truhlářství Výroba, montáž: - schodiště - zábradlí - dřevěné schody. Provozovna: Pecínovská 119 Nové Strašecí 271 01

Služby: - řízené a neřízené podvrty - svařování potrubí - kompletní dodávky vč. geodetického zaměření - zemní práce - pokládka povrchů, zámkové dlažby - kamerové zkoušky.

Jsme firma provádějící revize, kontroly, čištění komínů. Opravy, stavba, frézování a vložkování komínů, drobné stavební práce. V rámci požární ochrany zabezpečujeme revize hasicích přístrojů a hydrantů, školení BOZP a PO, prodej bezpečnostních tabulek.

Malíři 4D - rekonstrukce bytových jader i celých bytů - kompletní malování interiérů a exteriérů. Zabýváme se velkými, ale i drobnými zakázkami. preferujeme individuální přístup k zákazníkům.

Studnařské práce - vrtání studní - čištění a sanitace studny.