Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -zednické -rekonstrukce bytů a domů

Prodej a montáž: - střešní krytiny včetně příslušenství - poradenství zdrama - specializace na lehké krytiny, střechy na klíč, izolace střech.

Práce: - zednické - zateplení fasád - sádrokartonářské práce

Zámečnictví, výroba: - ploty - brány - grafické lisy

Projekce, montáž, revize: - hromosvody v oblastech s nebezpečím výbuchu a požáru (po celé ČR). Montáž, dodávka: - aktivní hromosvody HELITA-PULZAR. Revize: - hromosvody - elektrické zařízení.

Prodej, e-shop, montáž: - tepelná technika - topné rohože - topné kabely - elektrické podlahové topení

Koupelnové studio - koupelny na klíč - rekonstrukce koupelen - podlahářské práce - malířské práce - truhlářské práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Maloobchod, prodej, montáž: - klíče - zámky - stavební vložky - kování.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Projekce, dodávka, montáž, servis: - systémy měření a regulace - slaboproudé a silnoproudé rozvody - kotelny a předávací stanice

Práce: -instalatérské -zednické -elektromontáž

Služby: -projekční činnost v oboru elektrotechniky

Strojírenská výroba: - ocelové a nerezové konstrukce - ocelové a nerezové zásobníky - potrubní rozvody Revize: - plynová zařízení

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - elektroinstalační - měření a regulace Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy

Práce: - jeřábnické. Pronájem autojeřábů.

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalační

Truhlářství. Zakázková výroba: - zahradní nábytek - srubový nábytek - pergoly, altány

Klempířské a pokrývačské práce.

Nabízíme: - kompletní rekonstrukce koupelen a bytových jader - elektroinstalace - elektromontáže - vodoinstalace - topení - kanalizace.