Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Malířské a natěračské práce. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Služby, práce: -práce se zemědělskou technikou, -zemní práce, -autodoprava.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře - schodiště

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek na "míru" - vybavení obchodů - kancelářský nábytek - školní nábytek - vybavení restaurací - vybavení bytů - bytové doplňky - zahradního nábytek.

Služby: - opravy a údržby v domácnosti - práce malíř, zedník, zámečník, elektroinstalatér - montáž sádrokartonů - hodinový manžel. .

Výškové práce: -rizikové kácení stromů. -odstraňování rampouchů ze střech.

Instalace, rozvod: -plyn, plynová zařízení.

Činnost: - zateplování budov - fasády - klempířské práce - dodávka, montáž střešní systémy - nátěry, malby

Práce: - instalatérské - topenářské - montáže kotelen - plynařské práce a revize - podlahové topení - konvektory.

Elektroinstalace: -montáž -údržba, opravy, revize, projekty -revize hromosvodu, nářadí -montáž, regulace, měření -vytápěcí systémy -zabezpečovací systémy

Klempířství, tesařství. Ploché střechy.

Pokrývačství, tesařství. Ploché střechy.

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.

Služby: - měření, revize, kontrola bezpečnostních parametrů u tvářecích strojů - revize elektrických spotřebičů - měření hladiny hluku v místech obsluhy a v pracovním prostředí.

Služby: - silnoproud - slaboproud - projekce - instalace - fotovoltaické systémy - automatizace a MaR. Prodej: - fotovoltaika - transformátory.

Truhlářství. Výroba: - interiérů, exteriérů - kuchyňské linky a nábytek na míru - schody a zábradlí - dveře a zárubně - pergoly a zahradní nábytek. Prodej: - barvy, laky, lazury - montážní pěny, silikony, akryláty a lepidla na dřevo - okenní parapety, lisovaná kuchyňská dvířka - spojovací, kotevní a těsnící materiál - ...

Práce: - truhlářství. Výroba: - vybavení interiérů nábytkem na zakázku - kuchyňská linka - vestavěné skříně, dětské obývací pokoje, postele - recepce, recepční pulty, ordinace, kanceláře - zahradní pergoly - sauna.

Elektroslužby. Elektromontáž. Údržba elektrického zařízení: - oprava akumulačních kamen. Hromosvody-instalace, revize. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výroba: - rozvaděče. Revize elektro.

Elektroinstalační práce -montáže, revize elektro. Elektromontážní práce.

Elektroinstalace-elektrikář. - revize elektro.

Truhlářství, výroba: - nábytek z masivu a lamina - dveře - kuchyně - schodiště