Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba: -díly pro automobilový průmysl -kovoobráběčské a zámečnické práce -povrchová úprava kovů.

Služby: - řezání a vysekávání textilu, koženky, plastů - zámečnictví a nástrojařství - nákladní silniční doprava.

Práce: - zednické práce - sanace zdiva - fasády - střechy - venkovní dlažba.

Služby: -návrhy nábytku(3D, 2D vizualizace) a ostatních truhlářských výrobků včetně poradenské činnosti. -truhlářské práce, atypické interiery

Stavební práce. Služby: -veškeré stavební práce -izolační práce.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -elektrospotřebiče -elektronářadí. Služby: -elektroinstalační -montáž hromosvodů -revize.

Maloobchod, prodej: -základní stavební materiál. Drobné truhlářské práce.

Výroba: -zakázková, polosériová -nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -obývací pokoje -zahradní domky, pergoly -kuchyňské linky.

Opravy, servis: -traktory -zadní skříně -hydraulika -rychlostní skříně -přední osy -nakladače. Služby: -renovace náhradních dílů -navařování, soustružení, broušení -rekonstrukce pásových přebíracích stolů na brambory na stoly válečkové -montážní práce -sušky na obilí -bramborárny -zámečnické práce. Výroba: ...

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce.

Provozování pěstitelské pálenice. Práce: -truhlářské -obráběčské.

Elektromontážní práce: -domovní a průmyslová elektroinstalace -montáž a údržba hromosvodů -dodávka a montáž elektrického přímotopného a akumulačního vytápění -montáž a údržba veřejného osvětlení -pokládky a rekonstrukce kabelových sítí -montáž zabezpečovacích systémů -montáž měřičů tepla a spotřeby vody -revize.

Studnařství. Čištění, opravy a desinfekce studní a vodojemů. Rozbory vody, poradenství ohledně vody či studny. Filtrace vody. Vodní filtry Rainfresh na znečištěnou vodu (bakterie, dusičnany, chlór, zákal, rez, vodní sliz, tvrdá voda - Vital Dosal, Siliphos). Měření Radonu.

Montáž, revize, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -rozvaděče. Služby: -pozáruční opravy ručního nářadí NAREX, PROTOOL a BOSCH -zemní práce -ruční a strojní výkopové práce. Prodej: -elektromateriál.

Sklenářství: -výroba izolačních dvojskel -bezpečnostní kalené sklo -vrtání plochého skla -rámování obrazů -zrcadla. Provozovna: Hodějovická 2310, Pelhřimov.

Stavební činnost: -kvalita prováděných prací dle ČSN EN ISO* 9002 -certifikát na výrobu konstrukčních a vodostavebních betonů -zemní práce -hospodářsko technické úpravy pozemků -protierozní opatření -kanalizace, kabelizace, plynofikace, vodovody -zakládání stavby -výstavba komunikací, silnic, cest -hrubé terénní úpravy ...

Služby: -komplexní stavební práce -rekonstrukce koupelen-elektro, vodo, topení -montáž obkladů a dlažeb včetně dodávek.

Dodávka, prodej, montáž: -ústřední vytápění -vytápění podlahové a stěnové -plynové kotle klasické i kondenzační -domovní a průmyslové rozvody plynu -kotle na tuhá paliva.

Výroba: -klempířské práce -pokrývačské práce -hydroizolace střech.

Kamenictví. Výroba, maloobchod: -dekorační, sálavý topný panel SETOP vyhřívaného vodou. Zpracování přírodního kamene: -žulové pracovní desky na kuchyňské linky -umyvadlové desky -parapety -schody -pomníky.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Výroba: -kamenické, kamenosochařské práce -náhrobky -kamenné dlažby, obklady -kamenné obklady krbů -kuchyňské pracovní desky.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.