Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Povrchové úpravy kovů, zámečnickou výrobu a také stabilní hasicí zařízení má ve svém repertoáru firma LAKIT s.r.o. Jsme dynamická firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovů. Mezi naše služby patří práškové lakování a také tryskání. Disponujeme plně vybavenou práškovou lakovnou s pecí o rozměrech 1200 x 1700 x 6000mm ...

Stavební činnost Zemní a výkopové práce Půjčovna lešení

Kompletní zednické práce od oprav po stavbu nových domů. Provádíme: - rekonstrukci domů, bytů a bytových jader - zednické práce - malířské práce, tapetování - betonování podlah - montáž sádrokartonových konstrukcí a kazetových stropů - elektroinstalace, Instalatérské práce - zateplování domů a nátěry fasád

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Autodoprava a zemní práce v Moravských Budějovicích a širokém okolí. Výkopové a terénní úpravy minibagrem, přeprava stavebních materiálů.

Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, e-shop: -upínací zařízení, truhlářské svěrky -přídavné zařízení k TS -odlitkové svěrky -zemnící svěrky -stahovák s excentrem -stahovák s čepem -otvírače beden -vozíky -šrouby a matice trapéz -nerez program - průmyslové čistírny odpadních vod -zakázková výroba. -CNC soustružení Fakturační ...

Stavba a rekonstrukce rodinných domů. Provádíme veškeré řemeslné práce, jako je izolace PUR pěnou, zateplení fasád, výměna oken a dveří, obkladačské práce, betonové podlahy. Provádíme zemní a výkopové práce, vrtané studny. Zajistíme elektroinstalační práce a práce v oblasti voda-topení-plyn.

Jan Klimt se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů a na zámečnické služby.

Vodo, topo, plyn: -montáže plynovody, vodovody, kanalizační sítě v obcích i objektech -zpracování projektové dokumentace -plynovody v budovách -průmyslové plynovody -regulační stanice plynů -NTL, STL i VTL plynovody a přípojky -domovní plynovody. Elektro: -dodávky a montáž elektrických zařízení -montáže vnitřní a vnější ...

Služby: -truhlářství, podlahářství -vodoinstalatérské a zednické práce -sadrokartonářské práce.

Provádíme kompletní stavební úkony: - vyhotovujeme projektovou dokumentaci - realizaci objektů - zateplování chytrou pěnou - podřezáváme objekty proti zemní vlhkosti - tepelnou diagnostiku objektu a další.

Prodej, montáž: -střešní systémy -krytiny -střešní okna -střešní příslušenství.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

Michal Tretera se zaměřuje na montáže a údržbu elektrických zařízení, školení bezpečnosti práce, nabízí elektrizace a s tím související materiál a provádí revize plynových zařízení.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Společnost KEL-COMSYST s.r.o. se zaměřuje na realizaci a servis kabeláže optických sítí, dále dodává a instaluje systémy pro komunikaci v domech, firmách, školách a úřadech a systémy ozvučení prostor. V neposlední řadě se také společnost dokáže postarat o systémy pobočkových telefonních ústředen a systémy pro příjem TV.

Tomáš Blažek poskytuje klempířské práce: - běžné lemování (žlaby, svody, závětrné lišty, parapety, lemování atd.) - atypické lemování (oplechování říms, věžiček, lůžkových žlabů a pod.) - krytiny drážkované (z tabulí, ze svitků střešní šablony - střešní okna (montáž do stávajících a nových krytin) - výroba: lemování, okapnic, hřebenů, ...

Geologické práce. Výzkumy v oblasti hydrogeologie, inženýrské geologie. Sanační a ekologické práce.

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Jsme rodinná firma a v oboru působíme již 25 let. Specializujeme se na tepelná čerpadla, solární panely, vodoinstalační, topenářské a plynařské práce. Tepelná čerpadla montujeme již od roku 1997. Máme za sebou stovky montáží a spokojených zákazníků. Provádíme montáže vodoinstalací, požárních rozvodů a kanalizace, rekonstrukce kotelen, ...

David Kovář provádí: - elektroinstalační práce - konzultace - havárie

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.