Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Montáže: -izolace potrubních rozvodů chlazení, klimatizace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -izolační potrubní pouzdra -kompletních systémů pro zateplení domů -izolační spojovací materiál.

Elektroinstalace. Projekční a inženýrská činnost: - elektrotechnika - řešení kompletní dodávky průmyslových, domovních a bytových rozváděčů. Dodávky: - přístroje - skříně - chrániče a jističe - spínací přístroje - datové produkty - kabely - svítidla.

Prodej, zaměření, odborné položení, pokládka: - podlahoviny PVC - linoleum - pohlahoviny z korku - parkety - prkenné podlahy - dřevěné podlahové krytiny - laminátové podlahy - koberce Prodej, montáž: - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - vchodové dveře - protipožární dveře

Jaroslav Rajnoch provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, drobné opravy a havárie. Poskytujeme komplexní služby v oblastech vody, topení, plynu a odpadů. Vše za příznivé ceny. Instalatérské, topenářské, plynařské práce: - montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů - výměny van, WC, ...

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Stavební projekce, projektování a realizace: -stavby: -občanské, bytové, průmyslové -elektrická zařízení -specializace na tranzitní ústředny -inženýrská činnost -geodetické práce -reprografické práce -poradenství. Pobočky: - Polní 21, Velké Přílepy - Újezd 390, Újezd u Val. Klobouk.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce -veškeré bytové zařízení: -čalouněné soupravy - klasické, na míru -dětské nábytkové sestavy -kuchyňské kouty -židle, židlí. Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytku na míru -zařízení interiéru na míru. Stolařství, truhlářství.

Tesařské a pokrývačské práce. Realizace a renovace střech. Oprava a výměna střešní krytiny. Montáž střešních oken Altány, pergoly...

Hydroizolační systémy: - střeší hydroizolace - zemní hydroizolace - izolace vodních ploch - bazénů, jezírek. Divize elektromontáže: - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. PVC podlahy Thermofix.

Truhlářství KARAL. Stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba, montáž: - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - dětský nábytek - kuchyňské linky - schody a zábradlí.

Dodávka, montáž, výstavba: - foukaná, tepelná a zvuková izolace. - přírodní bazény BIOTOP - kořenové čistírny odpadních vod

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - dřevěný nábytek - kuchyňské linky - ložnice - obývací stěny - vestavěné skříně - schodiště - dveře.

Stavební firma: - zateplování budovy - nátěry fasády - hydroizolace základů domu a střechy - sádrokartony a kazetové stropy - malby a nátěry - obklady a dlažby - dřevěné pergoly a přístřešky - schodiště - zámkové dlažby.

Komplexní tesařské a pokrývačské práce. Realizace na klíč.

Malířské a natěračské práce: - malování interiérů - bytových i nebytových prostor - malba schodišť v činžovních a bytových domech včetně zábradlí - strhávání starých tapet a lepení nových - natírání fasád rodinných domů i firem - renovace dveří a kovových zárubní - renovace ústředních topení nástřikem barvy - natírání betonových ...

Nabízíme zemní a výkopové práce. Provádíme výkopy základů a základových pásů, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů. Dále nabízíme nakládání a přemísťování zeminy a jiných materiálů, rovnání a svahování terénů, výkopové a zahrnovací práce, hloubení rýh pro inženýrské sítě, demolice objektů a jiné zemní či výkopové práce.

Výroba, stolařství: - pergoly - altány - stání pro auta - balkónové zábradlí - schody a interiérové zábradlí - dveře vnitřní i vchodové - bytové doplňky Prodej: - palubky - OSB a QSB desky Prodej, montáž: - polykarbonát www.pizurplast.cz

Společnost Vlk - stavební Zlín-Březnice má více než 15 let praxe ve stavebnictví v oboru pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb. Realizuje inženýrské sítě, vodovodní a kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV. Dále se zaměřuje na základové desky, zpevněné plochy - chodníky, komunikace. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.