Líbí se vám skleněné sprchové kouty, skleněná zábradlí a schodiště nebo třeba skleněné obklady? Sklenářské práce zajistí broušení, vrtání, fazety, pískování a zasklívání výloh, střech, dveří a oken. Vybrat si můžete matované, izolační nebo kalené sklo.

Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Sklo dokonale oživí každý prostor a dodá mu punc luxusu. Chcete i vy originální skleněné vybavení domu nebo doplněk do exteriéru? Využijte sklenářské práce společnosti ACERA SKLO. Ze skla vyrábíme téměř cokoliv. Seženete tak u nás skleněné obklady, stěny, schodiště, zábradlí i skleněný nábytek. To vše přesně na míru vašim požadavkům.
Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Výroba, montáž, prodej: - zámečnické prvky - ozdobné výplně - sklenářské doplňky - zimní zahrady.

Dodávka, montáž: - garážová, pohonná vrata - zasklívání lodžií.

Sklenářství: - zasklívání oken, výkladů, balkónů a skleníků - kalená žáruvzdorná skla - výroba rámů a rámování obrazů - broušení a vrtání skla (zajistíme i leptání nápisů) - výroba akvárií, terárií na míru, skleněné doplňky nábytku - výroba dithermových oken (dvojskla, trojskla) - další sklenářské práce dle přání ...

Služby: -rámování -paspartování -laminování

Činnost: - zasklívání lodžií-OPTIMI, GLASA - zasklívání teras-GLASA - markýzy-STOBAG

Sklenářství: - zasklívání - izolační dvojskla pro stolaře - broušení a vrtání skla, zrcadla - rámování - lepení akvarií a zrcadlových stěn Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiály - lišty (obrazové, dveřní) - dveřní a okenní doplňky - tmely MASTERSIL - silikony - panty - úchytky.

Návrh, realizace: - vitrážové výplně oken, dveří a kuchyňských linek - skleněné stěny a zástěny - zrcadla, závěsné vitráže - obrazy, lustry - klasické i novodobé chrámové a kostelní vitráže. Restaurování, konzervace a oprava: - vitráže.

Vitráže Ateliér VS Výroba, prodej: - skleněné vitráže. Výrobky: - nástěnné plastiky - výplně oken.

Provádí: - montáže, zasklívání výloh - výrobu a zasklívání dvojskel - zasklívání bezpečnostním sklem - vrtání, pískování - rámování, broušení - výroba skleněných vitrin, nábytku, akvárií - montáž bezpečnostních solárních a termálních folií.

Sklenářství, sklenářské práce.

Sklenářství. Zasklívání v dílně i na místě: -okna -dveře -skleníky -výklady -zrcadla všech tvarů a velikostí. Rámovámí obrazů a pasparty Broušení skel do nábytku-zrcadel. Vrtání otvorů do skla. Izolační dvojskla a trojskla včetně montáže. Skleněné náhrobní desky: -nápisy -pískování skla. Vitráže skládané: -do olova ...

Zpracování skla: - dělící stěny - okna - stínidla.

Výroba izolačních termo skel: - skla nepravidelných tvarů - funkční / např. se sníženým tepelným odporem / - s ozdobnou mřížkou - izolační skla v kombinaci se skly bezpečnostními, zabarvenými a reflexními - vitráže - ohýbaná skla - pískování a leptání skel - skleněný nábytek. Poradenská činnost v oblasti technického ...

Rámové i bezrámové zasklení balkonu a lodžie certifikovanými systémy. Doprava v Plzni zdarma. Sleva, 5 výhod zdarma. Cena od 8 400 Kč. Více než 10leté zkušenosti v oboru.

Provádíme: - zasklívání lodžií a balkónů.

Prodej, montáž: -skleníky -výlohy. Sklenářské práce: -vrtání a broušení skla -izolační dvojskla -zrcadla -lepení akvarií -pískování skla -rámování obrazů -pasparty -náhrobní desky-přípisy -skla LAKOBEL -plexisklo -polykarbonáty -bezpečnostní skla -výlohy NONSTOP tel. 604120841

Galerie. Prodej: - výtvarné potřeby - umělecké předměty. Rámování, paspartování, tisk, bar, knihvazačství, nakladatelství. Pobočky: - Zámecká galerie Chagall, Masarykovo náměstí 1, Karviná-Fryštát, tel.:596322859 - Galerie výtvarného centra Chagall, Náměstí J.A.Komenského 9, Brušperk.

Sklenářství: -skla, zrcadla -okenní fólie -izolační dvojskla DITHERM -bezpečnostní skla -restaurování -nápisy -pískování skel.

Výškové práce. Služby: -malířské a natěračské práce -zámečnické a klempířské práce -sklenářské práce -montáže a demontáže -izolace střech -čištění a mytí -demolice -kácení a řezání.