Líbí se vám skleněné sprchové kouty, skleněná zábradlí a schodiště nebo třeba skleněné obklady? Sklenářské práce zajistí broušení, vrtání, fazety, pískování a zasklívání výloh, střech, dveří a oken. Vybrat si můžete matované, izolační nebo kalené sklo.

Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Sklo dokonale oživí každý prostor a dodá mu punc luxusu. Chcete i vy originální skleněné vybavení domu nebo doplněk do exteriéru? Využijte sklenářské práce společnosti ACERA SKLO. Ze skla vyrábíme téměř cokoliv. Seženete tak u nás skleněné obklady, stěny, schodiště, zábradlí i skleněný nábytek. To vše přesně na míru vašim požadavkům.
Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Výroba, prodej: -posuvné interiérové dveře Práce: -zasklívání lodžií a balkónů

Služby: -rámování, paspartování, saténování -opravy obrazových rámů do původního stavu -pozlacování nábytku a dekorativních předmětů. Prodej: -reprodukce, rámařská technika. Výroba: -obrazové, dveřové, krycí, palubkové, podlahové a jiné lišty -obrazové a napínací rámy. Prodejny: -České Budějovice, Dr.Stejskala 4, ...

Zasklívání - budovy Opravy - komíny Tlakové mytí Výškové práce Opravy - ocelové konstrukce

Přesklíváme dřevěná a plastová okna, eurookna, výlohy do 24 hodin. Dodáváme a montujeme bezpečnostní sklo - lepené, tvrzené (kalené), obkladové, barevné - emailované, pochozí, neprůstřelné, skla s potiskem, vzorovaná skla, kování Dorma. Dodáváme skleněné stěny a fasádní skla, skla pro interiéry, dveře, přepážky, sprchy, akvária, terária.. ...

Výroba, montáž: -bezpečnostní skla Conne a Restex -protipožární skla Antifire -protipožární uzávěry -neprůstřelná a speciální skla.

Prodej: -řezivo -prkna -latě -hranoly. Pilařská výroba: -řezivo -prkna -latě -hranoly, ... Výroba: -krovy, montáž -vazníky -zahradní domky, šalování -podbíjení říms. Truhlářské práce. Sklenářské práce. Sádrokartonářské práce. Zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Sklenářské práce - výroba na přání zákazníka - zrcadla - terária - akvária - dvojskla - broušení skla - vrtání otvorů do skel a zrcadel Výroba - pískované sklo - zrcadla - akvária - terária

Provádíme veškeré sklenářské práce, zasklívání oken a dveří, přetmelení skleníků, skleněné zábradlí a obklady kuchyní, sprchové kouty, zrcadlové stěny, akvária a terária na míru.

Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Umělecké sklenářství. Naší specializací je výroba a restaurování vitráží, návrhy a realizace novodobých vitráží, malba na sklo, repliky a kopie historických vitrají, matování-pískování, zušlechťování plochého skla - fusing.

Služby: -brusírna plochého skla -broušení, fazetování skel a zrcadel -nábytková skla, zrcadla -zasklívání vitráží do olova.

Služby: -sklenářství -rámování.

Služby, řemeslo: -sklenářství -zasklívání oken a dveří -izolační dvojskla -skleníky -velkoplošné výlohy -zrcadla různých typů a tvarů. Služby: -možnost zasklení přímo na místě -odvoz a dovoz na místo určení.

Služby, řemeslo: -sklenářství. Služby: -zasklívání oken a dveří -řezání zrcadel a skla -broušení a vrtání zrcadel a skla -dovozová skla a zrcadla s ornamenty -fazetování zrcadel -bezpečnostní sklo CONNEX -drobné opravy na počkání -drátosklo leštěné i barevné.

Sklenářství: -pochůzná (pochozí) skla -bezpečnostní tvrzená skla -bezpečnostní lepená skla-neprůstřelná -ohnivzdorné sklo -zrcadlové obklady a stěny -celoskleněné bezpečnostní příčky -izolační dvojskla a trojskla -běžné sklenářské práce-zasklívání oken, výloh, konstrukcí -skleněné obklady kuchyní, koupelen, sprchových koutů

Rámovací služba: -výroba obrazových rámů -rámování obrazů -výroba výtvarných potřeb. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obrazové rámy -výtvarné a malířské potřeby -pasparty -zrcadla. -výrobky pro decupage(ubrousková technika) Další prodejny: -České Budějovice, Hroznatova 4 tel.723141422 -České Velenice, tř.Čs.legií ...

Vazba: -knihy, časopisy, diplomové práce, sbírky, pasparty, lemování obrazů, desky kartony. Rámování obrazů. Prodej: -knihy -časopisy -křesťanská literatura.

Služby: -sklenářství -zasklívání.

Výroba, prodej: -akvária, vivaria -terária, paludaria. Služby: -sklenářství -broušení -leštění -vrtání -řezání.

Sklenářství. Služby: -řezání, broušení, vrtání plochého skla a zrcadel -zasklívání oken a dveří. Výroba, prodej: -akvária -terária.

Dodávka, montáž: -skleníky -zimní zahrady.

Práce sklenářské: -broušení,vrtání,pískování,pokovování skla -bezpečnostní sklo -izolační dvojsklo -zasklívání stavebních a zemědělských strojů. Výroba: -zrcadel -akvária -terária.

Služby: -sklenářské práce -izolační skla.