Líbí se vám skleněné sprchové kouty, skleněná zábradlí a schodiště nebo třeba skleněné obklady? Sklenářské práce zajistí broušení, vrtání, fazety, pískování a zasklívání výloh, střech, dveří a oken. Vybrat si můžete matované, izolační nebo kalené sklo.

Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Sklo dokonale oživí každý prostor a dodá mu punc luxusu. Chcete i vy originální skleněné vybavení domu nebo doplněk do exteriéru? Využijte sklenářské práce společnosti ACERA SKLO. Ze skla vyrábíme téměř cokoliv. Seženete tak u nás skleněné obklady, stěny, schodiště, zábradlí i skleněný nábytek. To vše přesně na míru vašim požadavkům.
Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Rámování, paspartování. Prodej originálních olejomaleb, reprodukcí, plakátů. Rámovaná zrcadla. Vybavování interiérů obrazovými dekoracemi. Výroba razítek do 24 hod., laserové gravírování.

Pobočka: Dostihová 668 763 15 Slušovice Výroba izolačních dvojskel a trojskel. Zasklívací práce.

Nákladní doprava Jeřábnické práce Sklenářské práce Řezání a vrtání betonu Demolice - objekty - komíny - mosty Výškové práce Montáž - ocelové konstrukce.

Umělecké sklenářství Jiřička-Coufal se specializuje na návrhy a realizace vitráží, výrobu replik, restaurování historických vitráží a výrobu bytových dekorací. Nej realizace vitráží 2011: Reklama Zlatý bažant Hrejkovice Hotel Mignon - Karlovy Vary Velehrad

Hlavní činností firmy NOVIS Praha s.r.o jsou veškeré stavební práce, které bezprostředně souvisejí s hydroizolací rovných a šikmých střech, teras a spodní stavby. Hydroizolační práce Klempířské a pokrývačské práce Tepelně izolační práce (zateplování fasád, střešních nástaveb a strojoven) Sklenářské práce (prosvětlení objektů přírodním ...

Komplexní NON-STOP havarijní servis, havarijní služba, Praha, střední Čechy. Služby: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - kontroly - rekonstrukce.

Prodej a montáže terasových a balkónových markýz, zastřešení teras. Internetový katalog s širokým výběrem markýz a dalších produktů stínící techniky.

Projekce, dodávky, montáž, prodej: -interiérové přestavitelné příčky -celoskleněné stěny a příčky -celoskleněné zábradlí -celoskleněné koupelny.

Služby: - zasklívání v naší provozovně - zasklívání v bytech a provozovnách zákazníků - výroba izolačních dvojskel - dodávka a montáž bezpečnostních skel - výroba akvárií a terárií - vyřezávání kruhů, oválů a dalších tvarů - broušení a leštění hran - rámování a paspartování obrazů - havarijní NON-STOP provoz na mobilních telefonech. ...

Nabídka komplexních sklenářských prací.

Kompletní sklenářské služby. Sklenářství: - broušení fazet - vrtání skel a zrcadel - výroba dvojskel a trojskel - zasklívání do olova - pískování, pojízdná dílna. Práce provadíme i v bytech.

Sklenářství provádí zasklívání oken, dveří a výloh na místě u zákazníka. Okamžitá pomoc v případě nenadálých havárii. Výjezd technika zdarma ve všední dny (8:00-16:00).

Zabýváme se již dlouhou dobu výrobou a zpracováním skla, jeho zušlechťováním.

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Nabízíme sklenářské a rámařské práce.

Služby: -rámování -paspartování -laminování

Sklenářství, sklenářské práce. Zasklívání: - okna - dveře - výlohy - skleníky. Lepení zrcadel.

Zasklívání oken, dveří, výloh, portálů - sklenářské práce

Rámování, paspartování Velký výběr rámů - kovové - dřevěné Kartonové a plátěné pasparty - pasparty s olepkou - oválné - rámové vložky - barevné fazety Menu - kombinace - galerie lišt - restaurování obrazů - nabídka obrazů

Nonstop - havarijní výjezdy - provádíme veškeré sklenářské práce. Zasklíváme výlohy, dveře, okna, izolační a bezpečnostní skla. Instalace zrcadel, vitríny, skla kalená a pochozí.

Sklenářství: - zasklívání (práce v terénu) - broušení skla - vrtání skla - lepení akvárií, terárií, lepení UV lampou - rámování obrázků - paspartování - pískování skel a zrcadel, včetně ornamentů - lepení zrcadel, lepení skleněných obkladů - řezy diamantovou pilou - fazetování hran - výroba izolačních skel.

Skleněné dveře posuvné, skleněné dveře otvíravé i skleněné dveře v zárubni. Dále dodáváme skleněné stěny a sprchové kouty. Kompletní služby, konzultace, montáž a servis.