Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Stavby, stavební firma. Specializace na střechy.

Naše firma M & M střechy Plzeň s.r.o., která se zabývá montáží střešních krytin, vznikla v roce 2000. Za velmi krátkou dobu se nám podařilo zaujmout postavení konkurenční firmy. Úspěšně se podílíme na realizaci velkých staveb a vyřizujeme i zakázky státní. Naši zaměstnanci se zúčastňují nejrůznějších školení pořádaných výrobci krycích materiálů, ...

Jiří Bednář se specializuje na zateplování budov, zednické, pokrývačské a tesařské práce.

Jiří Poul se specializuje na tesařské, pokladačské a zednické práce a provádí rekonstrukce a přestavby.

Petr Krátký pracuje v oblastech truhlářství, tesařství a pokrývačství.

Společnost Střechy Čermák, s.r.o. se zaměřuje na pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravu karosérií a zednictví.

Vladimír Zdvihal se zaměřuje na klempířské, pokrývačské a tesařské práce, také provádí montáže oken a izolaci balkónů.

Vlastimil Sadílek se zaměřuje na klempířské, pokrývačské a tesařské práce a na krovy.

Vlastimil Pavelka se specializuje na tesařské práce a poradí si i s dodávkou dřeva.

Pokrývačství, tesařství. Realizace střešních konstrukcí. Rekonstrukce stávajících střech. Montáž: - altány, pergoly - zastřešení vchodů - venkovní garáže - podlahy, palubkové obklady - podhledy z Cetris desek - nosné rošty pro obklady.

Libor Stejskal z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce, opravu karosérií, tesařství a izolatérství.

Provádíme: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -sádrokartonářské práce -montáže střešních oken.

Stavby: -dvouplášťové střechy na panelové domy -půdní vestavby a nadstavby na panelové domy -stavby na klíč -komíny. Práce: -tesařské, zednické, klempířské, pokrývačské -střechy -hydroizolace -dřevěná šindel-historické a reprezentativní objekty -výškové nátěry a montáže konstrukcí pomocí horolezecké techniky -bourání: komíny, haly.

Ladislav Štryncl se sídlem v Jablonci nad Nisou v Libereckém kraji se zabývá komplexními pokrývačskými, klempířskými a tesařskými pracemi. V rámci nabízené činnosti nabízí svým zákazníkům opravy a údržbu všech druhů střešních krytin a komplexní rekonstrukce šikmých i plochých střech. Nabídka prací: - rekonstrukce, opravy a údržba šikmých ...

Firma Jaroslav Křeček se sídlem v obci Ovčáry okres Mělník nabízí svým zákazníkům především tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Dále se zabýváme výrobou a montáží zateplovacích prvků a klempířských komponentů. Můžete se na nás také obrátit s požadavkem na rekonstrukci plochých střech a dodáním střešních materiálů včetně dopravy. Odvádíme ...

Jaroslav Dostál pracuje v oblastech pokrývačství a tesařství. Zaměřuje se na výrobu zahradních domků, altánu, pergol, střešních konstrukcí a mnoho dalšího.

Oblastmi působení Jaroslava Vostala jsou pokrývačství, tesařství, truhlářství a podlahářství.

Zdeněk Závodný pracuje v oblastech výroby kovových konstrukcí a výrobků, zpracování dřeva a dřevěných výrobků, truhlářství, podlahářství, pokrývačství a tesařství.

Společnost Tesařství Tvrdý - Michal Tvrdý se zabývá především tesařskou a truhlářskou výrobou, ale nabízí i služby plotařské, podlahářské a zámečnické. Vyrábíme terasy na míru, krovy střech rovných, šikmých i sedlových, zahradní domky, zahradní nábytek, výroba stání pro automobily, kuchyňské linky, vestavěné skříně, ostatní nábytek, zábradlí, ...

Jaroslav Mach provádí natěračské, malířské, tesařské, zednické a pokrývačské práce.

Tesařství tesařské prvkyvýroba - tesařské výrobky na míru Výroba - parapety Klempířské práce a prvky - renovace a výroba klempířských prvků výroba - klempířské výrobky na míru - okapy - římsy - střešní žlaby - svody vody - jiné střešní prvky z plechu Pokrývačské práce - ...

Vlastimil Pelikán se zaměřuje na výstavbu dřevěných ekologických staveb, dále umožňuje zapůjčení stavebních strojů a oblastmi jeho činnosti jsou i zemní práce a rekonstrukce domů.

Výroba a prodej: -stavební řezivo -kulatina -palubky -tesařství -klempířství -pokrývačství

Vladimír Koukal se zaměřuje na pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

František Pololáník se specializuje na tesařské práce, vyrábí altány, pergoly, montuje lešení a pokládá krytiny.