Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Tesařství Holub. Výroba, práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -venkovních dřevostavby -obložení, dřevěné ploty -betonové, dřevěné schodiště.

Výroba, práce: -dodávky a montáž střech a pergol - zahradní altány - dřevěné obložení - dřevěné ploty a branky - střešní okna.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Klempířské práce: -oplechování domů, balkonů, plechové krytiny -opláštění hal -nátěry klempířských prvků a střech. Dále provádíme: -rekonstrukce lepenkových střech speciálními nátěry -práce ve výškách a výškových budovách ze sedačky na laně i z autoplošiny (plošina 16-27m). Jako materiál používáme pozinkovaný měděný, ...

Výstavba, návrh: -dřevostavby -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy. Dodávka, montáž: -stavby na klíč. Zajišťujeme projekty: -3D grafická vizualizace -statické posouzení -poradenství. Nabízíme: -tesařské práce, konstrukce krovů a vazeb, vazníkové konstrukce, kompletní realizace střech -klempířské a pokrývačské práce. ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Práce: - tesařské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken - stavba pergol, altánů - montáž palubek a plovoucích podlah

Služby: - tesařství - zhotovení veškerých sklonitých střech a vikýřů, podbíjení podhledů palubovými deskam - klempířství, pokrývačství - opravy a rekonstrukce střech - zahradní domky, altánky ploty a pergoly - půdní vestavby a sádrokartonářské práce - zajišťujeme i výrobu oken a dveří(EURO i PLASTOVÁ) dále interiérové vybavení.

Tesařské prácevýroba - pergoly - altány - garáže - dřevěné domy Klempířské práce - oplechování střešních prvkůmontáž - okapové systémy - plechové střechy Pokrývačské prácemontáž - pálené tašky - betonové tašky - asfaltové šindele - vláknocementové krytiny

Tesařské, zednické, klempířské a pokrývačské práce Sádrokartonářské práce, montáž - minerální podhledy.