Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Pískování. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská. Výroba: -nábytku z lamina na míru -renovace starých kusů nábytku.

- klempířské práce - střechy - oplechování - tesařské práce - pokrývačské práce - rekonstrukce střech - opravy střech - stavební firmy - práce - kontejnerová přeprava - likvidace odpadů - auto s hydraulickou rukou - lešení - izolace - zateplování střech.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - zámečnické - návrh konstrukcí - výroba konstrukcí - povrchové úpravy.

Střechy: - demontáž, montáž všech typů střešních krytin a konstrukcí - tesařské práce - klempířské práce - zateplování půd.

Firma zajišťuje: - pokrývačské práce - klempířství - zámečnictví - izolatérské práce - tesařské práce. Prodej: - izolačních pásy - nerezové komíny - střešní krytiny TONDACH - klempířské prvky - žlabové systémy - plechy.

Práce: - tesařské, klempířské, pokrývačské - montáž sádrokarton - chemická ochrana dřeva.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Izolační práce (kromě hydroizolace). Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Nabízíme: - kompletní stavby a přestavby střech - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - výškové práce.

Provádíme práce : - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken

Výroba a montáž - altány - pergoly Truhlářské práce Sklenářské práce Výroba a montáž - okna - dveře

Výroba - zahradní přístřešky Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - interiérový nábytek (vestavěné skříně, postele, ...) Výroba - dveře

Natěračské práce Tesařské práce Úklid sněhu ze střech - zimní práce Izolaterské práce Drobné zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské prácevýstavba - dřevostavby na klíč Výstavba - dřevostavby na klíč

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna VELUX

Tesařské práce Tepelné izolace - technické izolace pro parní potrubí a kotelny Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka - střešní krytiny Dodávka - střešní okna

Drobné dřevostavby a tesařské práce Truhlářské práce Interiéry na míru Výroba - kuchyňský nábytek

Tesařství - specializace v oboru dřevěných konstrukcí a krovů Střechy na klíč

Prodej - dřevařské výrobky Výroba a montáž - tesařské výrobky Výroba a montáž - truhlářské výrobky

Prodej a výkup - dřevo Těžba a kácení - dřevo Zakázková výroba - stání na kontejnery - přístřešky na popelnice - garážové stání Truhlářstvízakázková výroba - dřevěné mostních konstrukce - stání na kontejnery - přístřešky na popelnice - garážové stání Zakázková výroba - dřevěné mostních konstrukce

Provádíme pokrývačské, tesařské a klempířské práce včetně dodávky materiálu. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Tesařství Truhlářství Podlahářství Pokrývačství

Práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - zhotovení pergol - rovné střechy.